logo

MHP ADAYI KOTRA, HİZMET SÖZÜ VERDİ, YETKİ İSTEDİ

  • Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Zonguldak Milletvekili Adayı Murat Kotra, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği ve esnaf ziyaretinde büyük ilgi gördü. Kotra, ziyaretlerinde namus sözü vererek, “beni seçen insanlara, bana yetki veren şehre, nasıl hizmet edeceğimi bütün Zonguldak’a ve Türkiye’ye göstermek istiyorum” dedi.

MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Murat Kotra, Bayram Bozkurt, MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ile birlikte ilk olarak Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı İsmail Şentürk ve üyelerinin yoğun katılım ile karşıladığı Kotra, Şentürk’ten dernek çalışmaları ve projelerini dinlerken, Kendisinin de engelli bir bireyin oğlu olduğunu ve Fiziksel Engellilerin yaşadıkları tüm sorunları bildiğini dile getirdi.

“ZONGULDAKLININ MECLİSTEKİ SESİ OLMAK İSTİYORUM”

Zonguldak’ın sorunları ile dosya hazırlayıp başka milletvekilleri aracılığıyla meclise taşıdığını ama artık kendisinin Zonguldak sorunlarını mecliste anlatmak istediğini ifade eden Kotra “Bende bir engelli vatandaşın evladıyım.” diyerek engellilerin sorunlarına vakıf olduğuna dikkat çekti. “Ben Zonguldak ve Zonguldaklının mecliste sesi olmak istiyorum.” diye konuşan Kotra, “Benim adım Murat Kotra, söz verdim mi yerine getiririm. Size namus sözü; bir dakika uyumayacağım. Beş sene boyunca sizin vermiş olduğunuz destek ve yetki ile Zonguldak için, Ereğli İçin, Alaplı İçin, Devrek, Çaycuma için ne yapılması gerekiyorsa yapacağım. Ben bunu merkez yönetim kurulu üyesi olarak yaptım. Ama inanın bana Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğinin yanına birde milletvekilliğini eklersek çok çok daha kolay her yere ulaşabiliriz. Bir milletvekilinin kendisini seçen insanlara, kendisine yetki veren şehre, nasıl hizmet edeceğini ben bütün Zonguldak’a ve Türkiye’ye göstermek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

PAZARYERİ VE ESNAF ZİYARETLERİNDE İLGİ GÖRDÜ

Fiziksel Engelliler Derneği’nin ardından 2. sıra adayı Bayram Bozkurt ve MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ile birlikte Cumartesi pazarında esnaf ve vatandaşla görüşen Kotra, kendisini tanıtarak, Zonguldak ve Ereğli’nin sorunlarını kendisine yetki verildiğinde nasıl çözüme kavuşturacağını anlattı. Esnaf ve vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılaşan Kotra adeta moral depoladı.
Pazar ziyaretinin ardından Ömer Halis Demir Bulvarı’nda esnafları gezen Kotra kendilerinden Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Tayyip Erdoğan’a, milletvekili seçimlerinde ise MHP’ye oy vermelerini istedi.
Kotra, kendisine teveccüh gösteren herkese, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Paylaşın:
379 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ