logo

MHP ADAYI ÖZDEMİR’DEN EMEKLİLERE ÖZEL PROJELER…

  • Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İlkay Özdemir, “Kadınlara , gençlere , çocuklara ve yaşlılara özel proje ve programlarımız olduğu gibi Emekli vatandaşlarımız için de özel çözüm desteklerimiz var.” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı yarışındaki tek kadın aday olan Özdemir, “Kdz. Ereğli’ye kadın eli değecek!” iddiası ile yayınladığı açıklamasında şöyle dedi:

“Halkın tamamına hizmet etmek belediyelerin görevidir. Kadınlara , gençlere , çocuklara ve yaşlılara özel proje ve programlarımız olduğu gibi Emekli vatandaşlarımız için de özel çözüm desteklerimiz var. – Emekli vatandaşlarımıza şehir içi ve dışı tüm ulaşım ücretsiz olacak. – Şehrimizdeki tüm emeklilere fatura desteği verilecek. – Emeklilik sonrası üretime katkıda bulunmak ve şehrin kalkınmasına fayda sağlamak isteyen vatandaşlarımıza da ilgilendikleri konu ve alanlara göre proje, ekipman, arazi ve alt yapı desteği sağlanacak. – Emeklilerimiz Hilal Kart projemizden doğrudan faydalanabilecek. Emeklilerimiz ile el ele başaracağız. Kdz. Ereğli’ye kadın eli değecek !”

Paylaşın:
206 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ