logo

MHP: “BELEDİYE’DE TORPİLLİ 350 KİŞİ İLE VEDALAŞILACAK!”

  • MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İlkay Özdemir, “Şu an belediye de birilerinin torpili ile çalışan ve sadece bankamatik işçiliği yaptığı iddia edilen yaklaşık 350 kişi var. Göreve geldiğimizde bu kişiler tespit edilip vedalaşılacak!” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İlkay Özdemir, İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte seçim gezilerine devam ederken, çalışmalarını sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Özellikle Belediyeye yönelik sert çıkışları ile dikkat çeken Özdemir, son olarak özel hastane ve Belen Yeni mahalle gezilerini şöyle özetledi:  

“ŞEHRİMİZİN YETERSİZLİKLERİNİ VE İHTİYAÇLARINI DEĞERLENDİRDİK”

“Seçim çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Anadolu hastanesi personeli ve hastalarımız ile bir araya geldik. Hafta sonu gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisinin 14. Olağan Kurultayında MYK olarak seçilen Anadolu Hastaneleri Sahibi Hayati Arkaz beyefendinin de selamları ile samimi ziyaretler gerçekleştirdik.  Şehrimizin yetersizliklerini ve ihtiyaçlarını değerlendirdik. Bu vesile ile Şehrimizdeki Tüm hastanelerimizin daha iyi hizmet verebilmeleri için projelerimizi anlattık.

“GENÇLER BOŞ VAATLER DEĞİL, GERÇEKÇİ PROJELER BEKLİYOR!”

İftar sonrası programımızda Belen Yenimahalle’de gençlerimiz ile çay sohbetine katıldık. Gençlerimizin sorunları hepimizin sorunlarıdır. Bir çok konuda gençlerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Biz gençliğe her zaman güveniyoruz. İnanıyoruz ki gençler de artık bize güveniyorlar. Onlar her şeyin farkında ve şehrin geleceği için kime destek vereceklerini iyi biliyorlar. Gençler boş vaatler değil gerçekçi projeler bekliyor. Bizim gerçekçi projelerimiz ise gençlerin gönlünde yer ediniyor. Bu vesile ile tüm gençlere söz veriyorum ;

Şu an belediye de birilerinin torpili ile çalışan ve sadece bankamatik işçiliği yaptığı iddia edilen yaklaşık 350 kişi var. Göreve geldiğimizde bu kişiler tespit edilip vedalaşılacak ve tüm mahallelerimizden gerçekten ihtiyaç, kabiliyet ve aidiyet sahibi olan gençlerimiz belediye bünyesine dahil edilecek. Belediyenin oluşturacağı yeni istihdam alanları ise yine gençlerimize umut olacak. Birlikte çalışıp birlikte başaracağız. Haydi Kdz. Ereğli’ye Kadın eli değsin !”

Paylaşın:
154 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ