logo

MHP TEŞKİLATLARI SERTAN KUZU’YA SAHİP ÇIKTI

  • Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk’ün Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Sertan Kuzu için, “Sertan Kuzu’nun ilkeli duruşu, Milliyetçi Hareket Partisinin ülkemizin menfaatleri doğrultusundaki kararlı duruşunun yerele yansımasıdır.” dediği bildirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk’ün, Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Sertan Kuzu’ya sahip çıktığı bildirildi. MHP’den yapılan yazılı açıklamada Kdz. Ereğli Belediye Meclisinde alınan arsa satışına ret kararı ve devamında yaşanan olaylar hatırlatılarak şöyle denildi:

“Bilindiği gibi 06 Eylül 2023 Tarihli Ereğli Belediye Meclis Toplantısının en önemli gündem maddelerinden biri olan, Ereğli için gelecek nesillere miras olarak bırakılması geren Kışla Tır Parkı mevkiinin satışa çıkarılması MHP Meclis üyemiz Sertan Kuzu’nun ret oyu ile engellenmiştir.

Bir ülkücü kardeşimizin duruşu Ereğlimize bir değeri kaybettirmedi, heba ettirmedi. Kaldı ki satılacak arazi iki konser parasına denk geliyor. Ereğli halkının kaynaklarını Tarkan’a, Gülşene vermeseydin bugün arazi satışının peşine düşmezdin.

Ve bugün perşembe günü Belediye Meclisinin ikinci oturumunda MHP belediye meclis üyemize Halil Posbıyık beyin tahrikleriyle saldırıda bulunuyorlar. İki kişi tarafından ülküdaşımız darp ediliyor. Biz bu durumu sineye çekmiyoruz çekmeyeceğiz. Sertan Kuzu kardeşimiz yalnız değildir. Adam gibi adam bir kardeşimizdir. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız.”

ÜÇLÜ FOTOĞRAF

MHP’nin servis ettiği fotoğrafta Sertan Kuzu, MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk ile Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk’le beraber ve üçlü kızgın ifadelerle görünüyor.

OLAY :

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sabah saatlerinde yapılan belediye meclis toplantısında aralarında Sertan Kuzu’nun da bulunduğu bazı meclis üyelerini müfteri ilan etmiş ve toplantı çıkışında bazı meclis üyelerinin Sertan Kuzu’ya sözlü ve fiili saldırıda bulunduğu öğrenilmişti.

Paylaşın:
387 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ