logo

MHP YÖNETİMİ, KAYMAKAM YAPICI’YA “HAYIRLI OLSUN” DEDİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Rahman Demirtürk, Kadın Kolları Başkanı Ela Karabulut Ünal ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ereğli Kaymakamlığı görevine atanan Mehmet Yapıcı’ya ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Son kararname ile Kdz. Ereğli ilçe Kaymakamı olarak atanan Mehmet Yapıcı’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe başkanı Rahman Demirtürk ve yönetim kurulu üyeleri de Kaymakam Yapıcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 17 Eylül Cuma günü gerçekleşen ziyarette Ereğli için yapılacak her türlü çalışmada hazır olduğunu söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk “Sayın Kaymakamımız ile hem tanışmak, hayırlı olsun demek için ziyaretimizi gerçekleştirdik. Ereğli için yapılacak her türlü çalışmada da Sayın Kaymakamımızın yanında olduğumuzu bilmenizi isteriz” dedi.

Kaymakam Mehmet Yapıcı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Rahman Demirtürk ve beraberinde ki heyete teşekkürlerini iletti.

Paylaşın:
496 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ