logo

MHP’Lİ ÖZDEMİR: “EREĞLİ HALKI HERŞEYİN FARKINDA!”

  • MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İlkay Özdemir, “Gördüm ki, Ereğli halkı her şeyin farkında , kavgalardan bıkmış hizmet alamamaktan usanmış. Dayatmalara boyun eğmiyor ve İlkay Ablalarının göreve gelmesini bekliyor.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İlkay Özdemir, günlük faaliyetlerini değerlendirmeye devam ediyor.

27 Mart Çarşamba günü de seçim çalışmalarını Organize Sanayi Bölgesi ile Uzunçayır, Göktepe ve Dağlar mahallelerinde sürdürdüğünü açıklayan Özdemir, “Bizleri heyecanla karşılayan tüm kardeşlerime teşekkür ederim.” ifadesi ile seçim gezilerini şöyle değerlendirdi:

“HEP BİRLİKTE CEVAP VERECEĞİZ”

“Organize Sanayimizin , işçi kardeşlerimizin , mahallelerimizdeki halkımızın desteğe ve hizmete ihtiyacı var. Gördüm ki hiçbir kardeşim o kalın broşürlere , asla yapılamayacağını bildikleri hatta belediye projesi bile olmayan vaatlere tamah etmiyor. Kardeşlerim algılara kanmıyor, inanmıyor. Gördüm ki, Ereğli halkı her şeyin farkında , kavgalardan bıkmış hizmet alamamaktan usanmış. Dayatmalara boyun eğmiyor ve İlkay Ablalarının göreve gelmesini bekliyor. Kıymetli kardeşlerim, Milliyetçi Hareket Partisi sizlerle , İlkay Özdemir yanınızda. Hep birlikte çalışıp hep birlikte başaracağız. Israrla ve hiç utanmadan iki aday, üç aday algısı yapanlara , Milliyetçi Hareket Partisi ve adayını görmezden gelenlere hep birlikte cevap vereceğiz. Sizleri seviyorum. Sizlere güveniyorum. Kdz. Ereğli’ye kadın eli değecek !”

Paylaşın:
326 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ