logo

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YALÇIN İLİ YOKLADI

  • İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Sertan Yalçın, seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak İl merkezinde biri dizi ziyaretlerde bulundu.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için İYİ Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan önceki dönem Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı, iş insanı Sertan Yalçın; seçim çalışmaları kapsamında başladığı ziyaretlerine Zonguldak il merkezinde devam etti.

Yalçın, beraberinde Avukat Adil Ateş, iş insanları Mehmet Çivici ve Tansel Yılmaz ile birlikte partisinin il ve merkez ilçe başkanlıklarına, İYİ Parti Zonguldak Milletvekili aday adaylarından Yavuz Erkmen’e, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir’e ve iş insanları Turgut Hamzaçebi ile Zekeriya Danışmaz’a ziyaretlerde bulundu.

İLK ZİYARET İL BAŞKANLIĞINA YAPILDI

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Yalçın, ilk ziyaretini partisinin il başkanlığına yaptı. Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay ve yönetimi tarafından karşılanan Yalçın, burada iş ve siyaset geçmişinden söz etti.

Konuşmasında önümüzdeki seçimlerin önemine vurgu yapan Yalçın, “Geldiğimiz süreci artık köprüden önce son çıkış olarak görüyorum. Burada herkes elini taşın altına koymak zorunda. Bölgemizde oyumuzu ne kadar arttırabiliyorsak, önce bölgemize sonra vatanımıza, milletimize fayda sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Aday adaylık sürecinde de adaylar içerisinde kriterler bellidir; genel merkezin de kriterleri var, il ve ilçelerin de kriterleri var. Bu kriterler doğrultusundan gerçekten tarafsız en fazla oy alabilecek, partiye katkı sağlayabilecek adaylar sahaya çıkarsa ülkemiz için daha iyi olur diye düşünüyorum. Bunun değerlendirmesi artık genel merkezin takdirinde.” dedi.

Aday gösterildiği takdirde bölge halkından gerekli desteği göreceğine inandığını kaydeden Yalçın, “Hep şunu söylüyorum; ben bu partiye üye olduğum zaman hiçbir makam, mevki beklemeden bu yola girdim. Bu seçim sürecinde de partimin ve içinde bulunduğumuz Millet İttifakının başarısı için gecemizi gündüzümüze katarak çevremdeki insanlarla çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

İl Başkanı Erdal Gülay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Yalçın’a adaylık yarışında başarı dileğinde bulundu.

MERKEZ İLÇE BAŞKANI KÜÇÜK’E ZİYARET

Yalçın, bir sonraki ziyaretini partisinin merkez ilçe başkanı Dilay Küçük’e yaptı. Seçim süreci ve bölgedeki durum hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Küçük, Yalçın’a başarı diledi.

ERKMEN: “ADAY ADAYLIĞINIZA SEVİNDİM”

Yalçın, İYİ Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan önceki dönem il başkanı Yavuz Erkmen’i de ofisinde ziyaret etti. Erkmen, Yalçın’ın aday adayı olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti ve “Ben aday adaylığınıza samimiyetle sevindim. Çünkü ne kadar partimize fazla rağbet olursa o oranda partimizin bilinirliliğini de arttırırız. Toplumda saygın, sevilen kişileri aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. Liyakatlı kişilerle doğru tespitler yaparak bu yola çıkıldığında çok daha iyi sonuçlar alabileceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Ziyaret her iki aday adayının da birbirine başarı dileğinde bulunması ile sonlandı.

TSO’DA EKONOMİ VE SİYASET KONUŞULDU

Yalçın, beraberindekiler ile Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir’i makamında ziyaret etti. Bölge ekonomisi ve siyaset konularında yapılan sohbetle geçen ziyarette TSO Başkanı Demir, Yalçın’a çıkmış olduğu yolda başarı diledi.

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Yalçın’ın il merkezinde programı iş insanları Turgut Hamzaçebi ve Zekeriya Danışmaz’a gerçekleştirilen ziyaretlerle son buldu.

Paylaşın:
458 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ