logo

MİLLETVEKİLİ BOZKURT MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

  • Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, teşkilat yöneticileri ve köy-mahalle muhtarları bir araya geldiği kahvaltılı toplantıda; talep ve önerileri dinlediğini, ayrıca ilçede yatırımları devam eden çalışmalar ile yapılacak olan projeler hakkında bilgilendirmede bulunduğunu açıkladı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli ilçe ve beldelerinin teşkilat yöneticileri ve köy-mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

4 Mayıs Cumartesi günü Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya ilişkin yazılı açıklama yapan Bozkurt şöyle dedi:

“Kdz Ereğli Mahalle ve Köy Muhtarlarımız ile Partimizin Kdz Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç, Ormanlı Belediye Başkanımız Bayram Başol, Kandilli Belediye Başkanımız Osman Çakmakoğlu, Belde Başkanlarımız İsmail Yılmaz, Faruk Özcan, Ali Turan, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimizin katılımları ile Köylerimizde ve mahallelerimizdeki gözümüz kulağımız olan kıymetli muhtarlarımızla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledik ve Kdz Ereğli ilçemizde yatırımları devam eden çalışmalar ile yapılacak olan projeler ile ilgili kendilerini bilgilendirdik. Demokrasi zincirimizin ilk halkasını oluşturan Milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olan halkımızın bizzat seçtiği muhtarlık makamına yeni seçilen ve görevine yeniden seçilerek devam eden değerli muhtarlarımıza yeni dönemde başarılar diliyorum.”

Paylaşın:
370 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ