logo

MİLLETVEKİLİ DEMİRTAŞ’TAN ‘PLAJ’ SAVUNMASI!

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Erdemir’in uzun yıllar boyunca işlettiği ve kamuya iade ettiği plajın Kdz. Ereğli Belediyesine devredilmesi gerektiğini “Ereğli Belediyemizden daha iyi ve layıkıyla yapacak başka bir kurum da yoktur.” sözleri ile Savundu.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Erdemir’in uzun yıllar boyunca işlettiği ve kamuya iade ettiği plajın Kdz. Ereğli Belediyesine devredilmesi gerektiğini “savundu.

Plajın yeni işletmecisinin Kdz. EReğli Belediyesi olması gerektiğini haklı gerekçelere dayandıran Demirtaş, Ereğli halkını düşünen herkesin bu kararı desteklemesi gerekiğini ifade etti.

Kdz. Ereğli Belediyesinin plajı işletmek için yeterli insan kaynakları, tecrübe ve donanıma sahip olduğunu belirten Demirtaş, şöyle dedi.:

Kdz. Ereğli’de uzun zamandır Erdemir’in işlettiği “Erdemir plajının”yeni işletmeciliğinin Ereğli Belediyemizce yapılması gerekir. Her şeyden önce sözkonusu “ Erdemir Plajı” “Ereğli Belediye Plajının” bitişiğidir ve “Ereğli Belediyesinin sınırları” içindedir. CHP’li Ereğli Belediyemiz de, Erdemir plajında yapacağı işletmecilikle; Ereğli halkımıza en iyi, en kaliteli ve en ucuza hizmeti verecek insan kaynaklarına, tecrübeye ve donanıma sahiptir. Ereğli’miz de, bu işletmeciliği Ereğli Belediyemizden daha iyi ve layıkıyla yapacak başka bir kurum da yoktur. Bu sebeple Erdemir plajının Ereğli Belediye’since işletilmesi, Ereğli’li vatandaşlarımızın yararınadır. Ereğli halkını düşünen herkes kısır siyasi çekişmeleri bir kenara bırakarak, Erdemir plajının Ereğli Belediyesi tarafından işletilmesini desteklemelidir. Erdemir plajının işletmesi, daha fazla vakit geçirilmeden Ereğli Belediye’sine devredilmelidir.

Paylaşın:
1664 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ