logo

MİLYONLUK TEKNELER İLK KEZ CNR AVRASYA BOAT SHOW’DA

Türk denizciliğinin gelişimi ve tanıtımının yanında ticareti için de çok önemli sorumlulukları olan, “Türkiye’nin Boat Show’u” CNR Avrasya Boat Show’un kapıları 22 Şubat’ta açılıyor. 

Dünya denizcilik sektörünün en büyük iki fuarından biri olan CNR Avrasya Boat Show, sınıflarının en iyisi yat markalarının Dünya ve Türkiye tanıtımlarına ev sahipliği yapacak. Fuarda aralarında Princess, San Lorenzo, Numarine, Azimut, Fairline, Hanse, Sacs, Jeanneau, Prestige, Yamaha, Suziki, Honda, Mercury, Yuka, Tohatsu, Nuova Jolly, Axopar’ın da olduğu dünya markaları, en yeni ve iddialı modellerini sergileyecek. Türkiye’nin en prestijli fuarı CNR Avrasya Boat Show’da birçok tekne de ilk kez görücüye çıkacak. 

 Mega yatlardan teknelere, yelkenlilerden şişme botlara kadar denize dair her şeyin yer alacağı fuar ‘PALIKHANE’ gibi birçok ilke de şahitlik edecek. ‘PALIKHANE’ hayatını deniz temizliğine adayan Şinasi Yelkenci’nin en değerli projesi. Kendini “Deniz Çöpçüsü” diye adlandıran Şinasi Yelkenci, yirmi yıl önce denizlerden çöp toplayarak başladığı “temiz deniz” idealini yakalayabilmek için durmaksızın çalışıyor. Denizlerden topladığı o çöpleri birer sanat eserine çeviriyor. Yelkenci’nin eserlerinden bazıları Koç Müzesi’nde sergilenirken bazıları da Greenpeace’in Rainbow Warrior gemisi ile dünyayı dolaşıyor.

Paylaşın:
597 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ