logo

MİNİK BULUT, GÖZYAŞLARI VE DUALAR EŞLİĞİNDE…

3,5 yaşında iken hastalığı sonucu vefat eden Bulut Çimenoğlu, acılı ailenin gözyaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara’da Avukat Rıdvan Barış Çimenoğlu ve Seniye Çimenoğlu’nun Oğulları, Kdz. Ereğli Echomar Hastanesi Başhekimi Dr.Nevzat Çimenoğlu ve Dilek Çimenoğlu’nun torunları, Temel ve Işın Badi’nin torunları, Burcu Çimenoğlu, Sezai Çimenoğlu ve Emel Çimenoğlu, Merve Erol’un Yeğeni, 3,5 yaşındaki Bulut Çimenoğlu, bir süredir kalp rahatsızlığı görmekte iken vefat etti. Minik Bulut’un vefatı aileyi ve Kdz. Ereğli sosyal yaşamını yasa boğdu.

Dede Nevzat Çimenoğlu’nun “Bir tanecik meleğimiz onu bizden daha çok sevene uçtu.” cümlesi ile acısını ifade ettiği Minik Bulut’un cenazesi, bugün (8 Ağustos Pazar) İkindi vakti Kdz. Ereğli Bozhane Camiinden kaldırılarak Şehir Mezarlığında defnedildi.

YOĞUN KATILIM OLDU

Aile yakınlarının göz yaşlarını gizleyemedikleri çok yoğun katılım olan cenaze törenine; Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Çakır, Ak parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, İyi Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, TSO Başkanı Arslan Keleş, Sanayiciler Akın Tatoğlu ile Muammer Yeşilusta, Eski Milletvekili Faruk Çaturoğlu, ADD Merkez Yöneticilerinden Semih Özkök, Kdz. Ereğli Eski Belediye Başkanlarından Murat Sesli ile tıp, iş ve STK dünyasından isimler katılarak acılı aileye taziye dileklerini ilettiler.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1716 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ