logo

MİNİK ERDEMİRLİLER SAHADA

Erdemir çalışanlarının çocukları, gerçekleşen fabrika gezisiyle anne ve babalarının işyerini ve çelik üretim sürecini yakından tanıma fırsatı buldular.

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Ereğli demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (Erdemir) yönetimi, “Ailemle Buluşuyorum” sloganıyla, çalışanlarının eş ve çocuklarına yönelik düzenli ziyaret programları gerçekleştiriyor. Erdemir çalışanlarının eş ve 16 yaş üstü çocuklarının katılımıyla her ay düzenlenen gezilerin yanı sıra 7-15 yaş arasındaki çocuklarına yönelik olarak ilk kez 23 Nisan dolayısıyla yapılan etkinlik, 32 çocuğun katılımıyla tekrarlandı.

ÖNCE TEORİK, SONRA PRATİK GÖZLEM…

Erdemir Kültür Merkezi’nde karşılanan çocuklar, şirket tanıtım filmini izlediler ve iş güvenliği konusundaki bilgilendirme sunumunu dinlediler. Saha turunda önce güvenlik kamerası ekranlarından üretim tesislerini izleyen çocuklar, fabrika sahasını otobüsle gezerek itfaiye yöneticiliğine geldiler. Etkinlik sonunda çocuklara kendileri için özel olarak hazırlanmış baretler hediye edildi. Çocuklar üretim sürecini, anne ve babalarının iş yerlerini yakından tanıma fırsatı buldukları eğlenceli bir gün geçirdi.

Erdemir yönetimi tarafından düzenlenen ‘Ailemle Buluşuyorum’ etkinliği kapsamında çalışanların eş ve çocuklarına yönelik tanıtım gezilerinin devam edeceği belirtildi.

Paylaşın:
872 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ