logo

MÜFTÜOĞLU: “EREĞLİ’YE KADIN ELİ DEĞDİRMEK İSTİYORUM”

  • Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuracağını açıklayan İş Kadını Buket Müftüoğlu, “Çok sevdiğim memleketim Ereğli’mize Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partimin ilkeleri ve iş hayatımdaki tecrübelerim doğrultusunda kadın eli değdirmek istiyorum. ” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuracağını açıklayan İŞ Kadını Buket Müftüoğlu, Gazetemizden Doğan Gönüllü’ye konuştu.

“ZATEN SAHADAYIM”

Ereğli Bozhane mevkiinde ve sahilde arkadaşları ile sohbet ederken Gönüllü’ye rast gelen Müftüoğlu, Aday Adaylığı başvurusunu 5 Aralık Salı-Dünya Kadın Hakları Günü’nde yapacağını tekrarladı. Soru üzerine “Ben yeri geldiğinde sahada halkın içinde, yeri geldiğinde genel merkezdeyim. CHP nerede ben oradayım; yani zaten sahadaydım…” şeklinde konuşan ve öncelikle afet nedeni ile başsağlığı/geçmiş olsun mesajını ileten Müftüoğlu, şöyle dedi:

“EREĞLİMİZE KADIN ELİ DEĞDİRMEK İSTİYORUM”

“Gördüğünüz gibi(sahilde karşılaştıkları ile samimi ifadelerini göstererek)  tarafına büyük teveccüh var. Halkın her kesiminde ve partimde bir karşılığım olduğunu görmem en büyük motivasyonum. Çok sevdiğim memleketim Ereğlimize Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partimin ilkeleri ve iş hayatımdaki tecrübelerimin doğrultusunda kadın eli değdirmek istiyorum. Ereğlimizin gelişmişliğine daha da ileriye taşımak, projelerimi gerçekleştirmek istiyorum, yakın zamanda geniş açıklamayı yapacağım”

Gönüllü’ye röportaj sözü veren Müftüoğlu, IMEAK Deniz Ticarete Odası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Oğuz Ünlüer’e rastlayınca önce geçmiş olsun dedi daha sonra yelken sporları ve denizcilik üzerine sohbet etti.   

Paylaşın:
274 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ