logo

MÜFTÜOĞLU, GÜCÜNÜ KAPSAYICI HİZMETE DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYOR

  • CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Buket Müftüoğlu, Frekans OSGB ziyaretinde, gücünü halk desteğinden aldığını tekrarlayarak toplumun tümünü kapsayacak hizmetleri kendisinin sağlayacağını savundu.

CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Buket Müftüoğlu, adaylığa geçiş sürecinde ziyaretlerini sürdürüyor.

Saha ziyaretleri kapsamında, Göztepe Mevkiindeki yeni yerine taşınan Frekans OSGB (Ortak Sağlık Güvenlik Birimi) şirket ortakları Seda Karataş ve Göksel Değer’i ziyaret eden Müftüoğlu, hayırlı olsun dileklerini iletti. Frekans OSGB yönetim ofisi birimlerini gezerek beğenisini ifade eden ve teknik/idari personelle tanışan Müftüoğlu, Sanayi Kenti olan Kdz. Ereğli’de İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinin önemli olduğunu söyleyerek ekibe başarılar diledi.

“SİYASETİ; ADALETLİ, NİTELİKLİ VE KALICI HİZMET OLARAK GÖRÜYORUM”

Saha ziyaretlerinde kendisine ve projelerine gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Müftüoğlu, gücünü halk desteğinden aldığını tekrarlayarak toplumun tümünü kapsayacak hizmetleri kendisinin sağlayacağını savundu. Siyaseti, adaletli, nitelikli ve kalıcı hizmet olarak gördüğünü sıklıkla dile getiren Müftüğlu ayrıca, ilçenin başta trafik sorununu çözmek olmak üzere istihdam için iş dünyasına cazibe sağlamak, kamusal yatırımların eksikliğini gidermek için diyalog ortamının geliştirmek gibi projelerinin detaylarından söz etti.

FREKANS EKİBİ BİLGİLENDİRDİ

Müftüoğlu’nu Ereğli Pidesi eşliğinde ağırlayan Frekans OSGB yetkilileri Seda Karataş ve Göksel Değer’de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, sektörle ilgili bilgi paylaşımında bulundu ve Müftüoğlu’na başarılar diledi.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaret, ofis önünde toplu hatıra fotoğrafı ile sonlandı.

Öte yandan Müftüoğlu, benzer ifadelerle sürdürdüğü ziyaretlerde ilgi görüyor.

Paylaşın:
450 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ