logo

MÜFTÜOĞLU “HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAK”

İyi Parti Kdz. Ereğli 2. Olağan Kongresinde ilçe başkanlığına aday olduğunu basın toplantısında açıklayan Batu Müftüoğlu, ilçe teşkilat binasını şehir merkezine taşıyacağını ve birliktelik esasına göre çalışacaklarını açıklayarak “herkes elini taşın altına koyacak” diye konuştu. Toplantıda ayrıca partililerden İsmail Yılmaz ve Sinan Durdu, birer konuşma yaparak, başkanlık yarışından Batu Müftüoğlu lehine çekildiklerini açıklayarak alkış aldılar.

İyi Parti 27. dönem Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Batu Müftüoğlu, İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nın 29 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olağan kongresinde ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Müftüoğlu, 25 Şubat Salı günü parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında birlik beraberlik esasına göre çalışacaklarını ve parti binasını şehir merkezinde bir yere taşıyacaklarını açıkladı.

“BU ŞEHİR İÇİN…”

Partililerle sık sık bir araya gelineceğini ifade eden Müftüoğlu, “Bizim genel başkanımız köy köy, kasaba kasaba, kapı kapı, belde belde her yeri geziyor, mahalle mahalle geziyor, herkesin elini sıkıyor. Biz de herkesin elini sıkacağız. Bu yönetimde çalışmayan arkadaşımız olmayacak, bulamayacaksınız. Kişiler ve koltuk için değil, bu şehir için herkes elini taşın altına koyacak. Bizler bu şehirde yaşayan, bu şehrin insanlarıyız. Bu partiye bizler vermek için geldik. Alacak bir şey zaten yoktu ki ne zorluklarla oluştu. Biz, gönlümüzden geçeni vermeye devam edeceğiz. Önce sevgimizi, önce dokunarak vereceğiz.” dedi.

ŞİİRLE SONLANDIRDI

Katılımcılara alkışlar eşliğinde teşekkür eden Müftüoğlu, konuşmasını Necip Fazıl Kısakürek’in “utansın” şiiri ile şöyle sonlandırdı:

Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!

YARIŞTAN ÇEKİLDİLER

Öte yandan Müftüoğlu’nun konuşmasının ardından daha önce ilçe başkanlığı için aday olacaklarını açıklayan Sinan Durdu ve İsmail Yılmaz da birer konuşma yaparak adaylıktan Müftüoğlu’nun lehine çekildiklerini açıkladılar.

Çok sayıda partilinin katıldığı toplantının sonunda Müftüoğlu tebrikleri kabul etti.

Paylaşın:
1074 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ