logo

MUHTAR ÇALIK, DESTEK ALDI; KÖYÜNÜ MAĞDUR ETMEDİ

Kdz. Ereğli Yaraşlıyörük Köyü Muhtarı İbrahim Çalık, çetin kış şartlarında köyünü mağdur etmemek için yoğun mesai harcadı, başarılı oldu.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ne bağlı Yaraşlıyörük Köyü Muhtarı İbrahim Çalık, köyünün sert geçen kış şartlarından ve kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için yoğun mesai harcıyor.

Köyünde meydana gelen elektrik kesintisi, su borusu arızası ve yolun kardan kapanması gibi sorunları yetkililere ulaşarak çözmeyi prensip haline getirdiğini ifade eden Muhtar Çalık, haber merkezimize konuştu. Faaliyetlerini sosyal medya hesabından da sık sık paylaşmayı alışkanlık haline getiren Muhtar Çalık, “istemezsen kimse vermez, kime ulaştıysam köyümüz için destek verdi. Hepsinden Allah razı olsun” diye konuştu.

ERDEMİR, ORMAN İŞLETMESİ, ENERJİSA…

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları(ERDEMİR)’den elektrik için jeneratör, yol için de iş makinesi ve ekip desteği aldığını ifade eden Çalık, “Erdemire çok teşekkür ederim, hemen ekip ve ekipman gönderdiler, yolumuzu açtılar.” dedi.  Enerjisa ve Orman İşletmesi ekiplerinin de gecenin bir vakti taleplerini yerine getirdiğini belirten ve Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’un da tüm olanlara şahit olduğunu bildiren Çalık, “köyüm için yapmayacağım fedakarlık yoktur. Arazimiz zor, ekipmanımız kısıtlı ama sadece şikayet etmekle olmaz. El ele verip bütün sorunlarımız çözüyoruz, çok şükür.” dedi. Çalık 22 Ocak’ta videolarla desteklediği paylaşımına ise “Öncelikle Sayın Kaymakamımıza, Ak Parti ilçe Başkanımıza, Enerjisa Müdürü ve Personeline, Erdemir Genel Müdürü ve Ekibine, beraberinde Emeği geçen herkese sağlamış oldukları desteklerinden dolayı Köyüm ve Şahsım adına Teşekkürü bir borç bilirim.” mesajını yazdı. 

ERDEMİR EKİPLERİ ÇALIŞTI

Öte yandan Erdemir ekiplerinin, Genel Müdürlük talimatları doğrultusunda, lojman bölgesinde, Kaymakamlık talebiyle Zonguldak-Ereğli karayolunda çöp istasyonu mevkiinde ve gelen talepler doğrultusunda çevrede kar temizleme çalışmalarına iş makinesi ve ekipman desteği verdiği,  lojman bölgesinde kar nedeniyle devrilen ağaçların kaldırılması çalışmalarının da devam ettiği öğrenildi.

Paylaşın:
1104 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ