logo

MUHTARLARI DİNLEDİ; “EMRİNİZDEYİM” DEDİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve beraberindeki partililer, Yalı Boyu Köylerinin Muhtarları ile Bayat Köyü’nde bir araya geldi. Bozkurt toplantıda yaptığı konuşmada muhtarların emrinde olduğunu vurguladı.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt; beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Engin Temel, Ali Kemal Karaca, Ereğli Belediye Meclis Üyesi Zafer Yalman, Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün ile birlikte ilçeye bağlı Bayat Köyü’nü ziyaret etti.

16 Ekiim Cuma günü akşam saatlerinde gerçekleşen etkin etkinlikte ; Bayat Köyü Muhtarı Ahmet Eyrilmez, Sücüllü Köyü Muhtarı Hasan Kural, Terzi Köyü Muhtarı Ali Yalçın, Üçköy Köyü Muhtarı Rıza Erdoğan, Elmacı Köyü Muhtarı Mustafa Özmen, Cemaller Köyü Muhtarı Mustafa Özcan, Tepeören Köyü Muhtarı Feyzullah Baytar, Ballıca Köyü Muhtarı Nazım Civelek, Keşkek Köyü Muhtarı Hasan Yılmaz  ve vatandaşlar tarafından karşılanan AK Parti heyeti; esnafları ziyaret etti.

SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Köylerin sorunlarının görüşüldüğü ziyaret öncesi kısa bir konuşma yapan Bayat Köyü Muhtarı Ahmet Eyrilmez, pandemi döneminde ekonominin daha fazla zayıfladığını dile getirdi ve Bozkurt yönetimine başarı dileklerini iletti. Bozkurt da yaptığı konuşmasında özetle, hizmet için üzerine düşen tüm görevleri yerine getireceğini söyledi. Her zaman muhtarların emrinde olduklarını ifade eden Bozkurt, muhtarlarla tek tek tanışıp, sorun ve taleplerini dinledi.

Paylaşın:
559 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ