logo

“MUMCU’LAR ASLA UNUTULMAYACAK!”

  • CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hikmet Uzuner, Gazeteci Yazar Uğur Mumcu’nun hain bir suikast sonucu öldürülmesinin 30. yıldönümü mesajında, “Cumhuriyet değerlerinin korunması uğrunda hayatlarını adayan Mumcular asla unutulmayacak ve unutturulmayacaktır.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Uzuner, ilçe yönetim kurulu tarafından başkanlığa seçilmesinin ardından ilk yazılı mesajında Araştırmacı Gazeteci Yazar Uğur Mumcu’yu andı.

“TÜRK BASINININ KIRILMAZ KALEMİYDİ”

Mumcu’nun katledilmesinden duyulan üzüntüyü ifade eden Uzuner, mesajında, “Ülkemizin ve Türk basının kaybettiği en büyük değerlerden biri olan Uğur Mumcu’nun katledilişinin 30.yıldönümündeyiz.
Bugün basın, demokrasinin dördüncü kuvveti olarak kabul ediliyorsa, bunu yaşantımıza kazandırmak için hayatının her döneminde bedel ödeyen büyük usta Uğur Mumcu’yu saygıyla anıyoruz. Türk Basını’nın kırılmaz kalemi olan Mumcu’nun katil veya katillerinin yıllardır bulunamadığı gerçeği canımızı yaksa da, ülkemizin yetiştirdiği en kıymetli Atatürkçülerden biri olan Mumcu’nun izinde yürümeye devam edenlerin varlığı bizleri onurlandırmaktadır. Cumhuriyet değerlerinin korunması uğrunda hayatlarını adayan Mumcular asla unutulmayacak ve unutturulmayacaktır. Ruhu şâd olsun.” dedi.

Paylaşın:
293 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ