logo

MÜNİR NURETTİN SELÇUK BESTELERİ KONSERİ MEST ETTİ

  • Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Erdemir Musiki ve Folklor Derneği(EMFD) tarafından “Münir Nurettin Selçuk Besteleri Konseri” temalı Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi.

30 Ocak Cuma günü Erdemir Kültür Merkezinde düzenlenen konseri; Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa, Erdemir Musiki ve Folklor Derneği(EMFD) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Çiloğlu-Başkan Yardımcısı İrem Boy, Kdz. Ereğli Belediye Meclis üyesi Yaşare Aydın, Ereğli’de Müzik topluluk üyeleri ve kalabalık bir davetli topluluğu izledi.  

Şef Zuhal Yükselen tarafından yönetilen konseri Emine Yükselen sundu.

Konserin başlangıcında konuşma yapan EMFD Başkanı Savaş Çiloğlu, derneğin vizyon ve misyon değerlerinden bahsettikten sonra Merhum Sanatçı Münir Nurettin Selçuk’tan övgü ile bahsederek iyi seyirler diledi.

Tek bölümden oluşan konserde farklı makamlarda toplam 21 parça koro ve solo sanatçıları tarafından alkışlar eşliğinde seslendirildi. Şef Yükselen ‘Dönülmez Akşamın Ufkundayız’ parçasını salondaki izleyicilere söyletirken coşkulu anlar yaşandı.

Konserin sonunda salondaki izleyicilerin sahneye çıkması ile birlikte söylenen hareketli potpori parçalarından önce Yelboğa ile Çiloğlu, Sanatçılar adına Şef Zuhal Yükselen ile Sunucu Emine Yükselen’e alkışlar eşliğinde plaket ve çiçek takdim etti.

Konser sonunda tebrikler kabul edildi, bol bol hatıra fotoğrafları çekildi.

Paylaşın:
721 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ