logo

MÜSİAD ABD BAŞKANINDAN TEKDER’ ANLAMLI ZİYARET

MÜSİAD’ın ABD Başkanlığı’nı yürüten Zonguldaklı İş İnsanı Ayhan Özmekik’in TEKDER Kdz. Ereğli şubesini ziyaret ettiği bildirildi.

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ‘ın Amerika Birleşik Devletleri Başkanlığı’nı başarıyla yürüten, İş insanı, Zonguldak Devrek’li Ayhan Özmekik, bölgemizdeki temaslarını Teknikerler ve Yüksek Teknikerler Derneği (TEKDER) Kdz Ereğli şubesini ziyaret ederek sürdürdü.

ÇATALÇAM : İŞ BİRLİĞİMİZ İLERLEYECEK

TEKDER Genel Başkanı Murat Çatalçam tarafından ziyaretle ilgili yapılan yazılı açıklamada, ziyaretin önemli olduğu ve samimi bir ortamda sürdüğü belirtilerek, “Kadim ve eski dostluk üzerine kurulu sohbet boyunca TEKDER hakkında bilgiler verildi, 61.kuruluş yıldönümü için hazırlanan hediyelerimizden takdim edildi. MÜSİAD’ın Amerika Birleşik Devletlerindeki faaliyetleri konuşuldu. Karşılıklı güncel konular üzerine istişareler yapıldı. TEKDER ve MÜSİAD’ın ABD’de birlikte proje üretebilirliği üzerinde fikir jimnastiği yapıldı. Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri arasında var olan ticari faaliyetler değerlendirildi. TEKDER ABD Başkanı Murat Şentürk’ünde hazır bulunup katılım ve katkısı ile ABD’de İktisadi faaliyetler de bulunabilirliği konusu gündeme geldi. Sn Başkan Ayhan Özmekik konunun ilerleyen zamanlarda daha geniş olarak, dayanışma ve birliktelik anlamında bir bakış açısı içinde yeniden ele alınabileceğinin müjdesini verdi.” denildi.

KARŞILIKLI MEMNUNİYET VE DESTEK İFADE EDİLDİ

Çatalcam, açıklamasında Özmemkik’in çalışmalarından sitayişle bahsetti ve ziyarette karşılıklı memnuniyetin ifade edildiğini vurgulayarak şöyle dedi:

“Ziyaret programına katılım ve katkı sağlayan titiz evsahipliği tavrı sergileyen TEKDER kdz Ereğli şube Başkanı Yasin Bozlar, Abd Temsilci Başkanımız Murat Şentürk’e, ve Genel Sekreter Yardımcımıza hususan teşekkürlerimizi sunarız. Kıymetli, MÜSİAD ABD Başkanı Ayhan Özmekik beyefendi de tebrik ve teşekkürlerini ifade ederek, her daim imkan dahilinde destek olacaklarını ve Vatan Millet Bayrak Sevdalısı TEKDER Ailesinin Yurtiçi ve Yurtdışı başarılı faaliyetlerinin Türkiye ve kendileri için gurur kaynağı olacağını dile getirerek sözlerine son verdi.
Ayhan Özmekik Başkanımıza bizleri ziyaret etmelerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.”

TEKDER HK:

TEKDER; Tekniker ve Yüksek Tekniker ile dört yıllık üniversite mezunlarından oluşmuş Mesleki Sivil Toplum Kuruluşudur. 1959 yılında Ankara’da kurulmuş, 61 yıllık bir kurumdur. Yurt içinde 37, Yurt dışında 7 Şube ile teşkilatlanmasını hızla sürdürmektedir.

Paylaşın:
904 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ