logo

MÜSİAD BAŞKANI ÇINAR’DAN GÖNÜLLÜ’YE KUTLAMA…

Gazeteci Doğan Gönüllü’ nün kurduğu Haber Hayat Yayıncılık’ın 1 Aralık 2020 Salı günü 8. kuruluş yılını tamamlaması nedeni ile MÜSİAD Kdz. Ereğli Başkanı Abdulkadir Çınar, yazılı bir mesaj yayınladı.

“Batı Karadeniz Ekonomi Politika Kültür Forumu” vizyonu ve “aydınlık bir dünya aydınlık bir hayat” misyonu ile 1 Aralık 2012’de ilk gazetesini çıkartan Haber Hayat Yayıncılık’ın 1 Aralık 2020 Salı günü 8. Kuruluş Yıl Dönümünü tamamlayıp, dokuzuncu yıldan gün alması nedeni ile kutlamalar devam ediyor.

MÜSİAD Kdz. Ereğli Başkanı Abdulkadir Çınar ve MÜSİAD Karadeniz Ereğli Müdürü Kemal Kurtul, İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü yazılı mesajla kutladılar. Mesajlar şöyle :


Abdulkadir ÇINAR / MÜSİAD Karadeniz Ereğli Başkanı

Sayın GÖNÜLLÜ ; HABER HAYAT Yayıncılık olarak, 8. Kuruluş Yıl Dönümünüzü kutladığınızın haberini almış bulunmaktayız.

Yayın hayatına başladığınız 01 Aralık 2012 tarihinden bu yana, gerek “İş’te Haber Hayat Gazetesi” gerekse web Portalınız  “www.haberhayat.net” aracılığıyla bölgemizin ekonomik konuları başta olmak üzere sosyal, kültürel ve siyasi birçok meselesine ışık tutmaya çalıştınız.

Bölgemizde meydana gelen olayların kamuoyuna yansıtılması noktasında bugüne kadar göstermekte olduğunuz objektif, araştırmacı ve tarafsız yayın anlayışınızdan dolayı tebrik ederken, bu tutumunuzu bugünden sonra da devam ettireceğinize dair inancımızı da vurgulamak isterim.

Bu vesileyle daha nice uzun yıllar başarılı işlere imza atmanız temennisiyle şahsım, Yönetim Kurulu, dernek üyelerimiz ve şube personelimiz adına başta siz, kıymetli eşiniz Ülkü hanımefendi ve Haber Sorumlunuz Fahrettin bey olmak üzere değerli çalışma arkadaşlarınızla gazetenizin baskısı, yayımlanması ve bizlere ulaştırılması, ayrıca web sitenizin haber akışı ve güncellenmesi ile  bizlere ulaştırılmasına kadar emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarınıza tebriklerimizi sunar, 8. Kuruluş Yıldönümüzü kutlarım.  Selam ve Saygılarımızla.


Kemal KURTUL / MÜSİAD Karadeniz Ereğli Müdürü

Kıymetli Doğan bey; İş’te Haber Hayat Gazetemizin 8. Kuruluş Yıldönümünü tebrik eder, sizlerin aracılığıyla başta değerli eşiniz Sayın Ülkü GÖNÜLLÜ hanımefendi ve Haber Sorumlunuz Sayın Fahrettin ÖZAYDIN beyefendi ile Haber Hayat Yayıncılığın kuruluşundan bu yana emeği geçerek elde ettiğiniz başarı da az veya çok katkıları olan tüm arkadaşlarınızın da Yıldönümlerini kutlarım.

Başarılı çalışmalarınızın devamı dileklerimle… Saygılarımla.


MÜSİAD Camiasına Teşekkür eder; hep birlikte sağlıkla, başarılarla dolu nice yıllar dileriz.

Paylaşın:
651 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ