logo

MÜSİAD GENEL BAŞKANI KAAN, EREĞLİ’DE…

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın Ereğli’de faaliyet gösteren Güçbir Jenaratör Fabrikası ile Akçakoca’da Çınar Boru ile MMZ Onur Boru fabrikalarına saha ziyareti gerçekleştirdiği açıklandı.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Anadolu’da ihracat ve ithalat yapan sanayi sektöründeki firmalara gerçekleştirdiği saha ziyaretleri kapsamında bölgemizde temaslarda bulundu.

26 Haziran Cuma günü KOVİD 19 salgını önlemleri gözetilerek gerçekleştirilen ve önceden belirlenerek randevuları alınan sanayici ziyaretlerinde, Genel Başkan Kaan’a MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı Abdulkadir Çınar da eşlik etti.

GÜÇBİR JENERATÖR, ÇINAR BORU PROFİL, MMZ ONUR BORU…

Kaan’ın Kdz. Ereğli ve Akçakoca’da gün boyu süren ziyaret trafiğinde Güçbir Jenaratör’de Firma Yönetim Kurulu Üyesi Aytaç Karakaya ev sahipliği yaparken, Çınar Boru’da Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Çınar ile Yönetim Kurulu üyeleri Engin Mehmet Özertan, Muhammet Çınar, Sezayi Yıldırım ve firma Genel Müdürü Ali Turan eşlik etti. MMZ Onur Boru Profil’de ise firma ortaklarından Zeki Sevil’le görüşme gerçekleştirildi. Verimli geçtiği ifade edilen ziyaret ve temaslardan sonra, onuruna verilen yemeğin ardından Kaan geç saatlerde Ankara’ya döndü.

MEMNUNİYET İFADE EDİLDİ

Ziyaretlerin ardından yapılan açıklamada, “Genel Başkanımızın, Anadolu ‘da sanayicilik yapan üyelerimize hem ziyaret hem fikir alışverişi amacıyla yaptığı bireysel ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilen program nedeniyle Genel Başkanımıza üye firmamıza gösterdiği ilgi ve iş dünyasına yönelik yaşanılan sorunlar hakkında yapmış olduğu çalışmalardan dolayı şükranlarımızı sunarız.” denildi.

Paylaşın:
1031 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ