logo

MUTLULUĞUN RESMİ DENİZ İLE ORHUN’DAN 

  • Kdz. Ereğli’den Deniz İnanoğlu ile Bursa’dan Orhun Bostan, nezih bir nikah töreni ile mutluluğa adım attı.

Kdz. Ereğli CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Erdemir Eski Yöneticilerinden Zafer İnanoğlu&Tülin İnanoğlu çiftinin kızı Endüstri Mühendisi Trendyol çalışanı Deniz İle Bursa’dan Güler- Alaattin Bostan Çiftinin Oğlu Makine Mühendisi Tofaş çalışanı Orhun evlendi.

Gençlerin nikah töreni 29 Haziran Cumartesi günü Bursa Seremoni Garden bahçesinde aile yakınları, dostları ve gençlerin arkadaşlarının katılımı ile nezih kır ortamında gerçekleştirildi.

Aile büyüklerinin misafirleri kapıda karşıladığı ve tek tek ilgilendiği tören, Deniz İle Orhun’un misafirleri selamlayarak nikah alanına alkışlar eşliğinde gelmesi ile başladı. Nikah memurunun geleneksel sorusu üzerine güçlü bir şekilde “evet” cevabı veren gençlerin ve ailelerin mutlulukları gözlerinden okundu. Nikah şahitlerinin de onayının alınmasının ardından evlilik belgesi gelin Deniz hanıma teslim edilince alkışlar doruğa çıktı. 

İNANOĞLU ÇİFTİ HIZLI TEMPOYA AYAK UYDURDU

Gelinle damadın ilk dansı, takı töreni ve tebriklerin kabulü ile devam eden nikah töreninde misafirlere ikramlar sunuldu. Takı sırasında uzun kuyruklar oluşurken Ereğli’den ve İstanbul’dan gelen misafirlerin çokluğu ve samimi ortamda sohbetleri dikkat çekti. Aileler ve misafirler masalarda Erdemir geçmişi bulunan sanayiciler bir köşede, Ereğli CHP’liler ise ayrı bir köşede sohbet ederken Tülin & Zafer İnanoğlu çiftinin hızlı tempoya ayak uydurdukları görüldü.

BURSA’DA KAPTAŞ HAVASI…

Takı töreninin ardından dans eden çiftler, bir süre sonra tempolu müzikle eğlencenin tadını çıkartırken çiftetelli, horon, halay ve Ereğli havaları ile ortam daha da şenlendi. Gelinle damadan davulcunun temposuna eşlik etmeleri ise büyük alkış aldı. Dans eşliğinde arkadaşlarına çiçek atan gelini ortalarına alan gençler, bol bol eğlenip Deniz ile Orhun’un mutluluklarına ortak oldular.  

Nikah töreni, aileler ile gençlerin kutlanması ve misafirlerin yolcu edilmesi ile son buldu.

Gençler yaşamlarını Bursa’da devam ettirecekleri öğrenildi.

YOĞUN KATILIM OLDU:

Nezih törene; Zafer İnanoğlu’nun eski çalışma arkadaşları ve dostları; Demir Çelik sektörünün önde elen isimlerinden Erdemir Mühendislik Danışmanı Ural Durusu, Erdemir eski yöneticisi ve Kardemir Eski Genel Müdürü Uğur Yılmaz, Yıldırım Grup Yöneticisi Şevket Erol, Çolakoğlu Grup Yöneticisi Şansal Erbay, Erdemir Eski Yöneticilerinden-İş İnsani Nazif Ofluoğlu, Erdemir eski yöneticisi Göltaş grup yöneticilerinden İlhan Gündüz, yine Erdemirli eski yöneticilerden Rahmi Yazan, Bekir Varol, Zekai Albuz, İlkay Heper, Kemal Tuncer, Kdz. Ereğli CHP Belediye Başkan Adaylarından Buket Müftüoğlu, CHP Kdz. Ereğli ilçe yöneticileri Zerrin Yılmaz Erdoğan, Gülsen Onat, Özkan Kaya, Salih Dikmen, Tahsin Elbir, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Başkanı Doğan Gönüllü ile Gezelim Görelim Grubu da katıldı.

Haber Hayat Yayıncılık ekibi olarak gençlere ömür boyu sağlık ve mutluluklar dileriz.

.

Paylaşın:
373 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ