logo

MUZAFFER YİĞİT’TEN SELAM VAR

Düzce Belediye Başkan Başdanışmanlarından, Yığılca Eski Belediye Başkanı, Erdemir Emeklisi Muzaffer Yiğit, Haber Hayat Yayıncılık İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü telefonla arayarak Gazetemizin yayın yıl dönümünü kutladı ve “Bu vesile ile Şirin Ereğlimize selam gönderiyorum” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Başdanışmanlarından, Yığılca Eski Belediye Başkanı, Erdemir Emeklisi Muzaffer Yiğit, Haber Hayat Yayıncılık İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü telefonla arayarak Gazetemizin 7. yayın yıl dönümünü kutladı.

BAŞARI DİLEDİ, SELAM GÖNDERDİ

Gönüllü’nün “unutulmamak güzel” sözleri ile memnuniyetini ifade etmesi üzerine, “Sizleri ve Ereğli’yi unutmak ne mümkün” şeklinde konuşan Yiğit, şöyle devam etti:

“Ekonomi ağırlık bölgesel gazeteniz İŞ’te haber Hayat’ı ve haber sitenizi yayınlandığı günden bu yana takip ediyorum. Uzun yıllar boyu Erdemir’de çalışırken yaşamımız sürdürdüğüm Ereğlimiz başta olmak üzere bölgemizin gelişmesi için, özveriyle ve adeta kamusal görev yapıyorsunuz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki başarı ile devam edeceğinden hiç şüphem yoktur. Size ve tüm çalışma arkadaşlarınıza en samimi başarı dileklerimi iletiyor, bu vesile ile Şirin Ereğlimize selam gönderiyorum” dedi.

Gönüllü’de en kısa zamanda görüşmek dileği ile Yiğit’e başarı dileklerini illetti.

Paylaşın:
986 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ