logo

MÜZİK DOLU NOSTALJİ GECESİ YAŞATTI

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı tarafından organize edilen, Ogün Sinan’ın hazırlayıp sunduğu Görüntülü Radyo Programı, protokol üyelerinin de aralarında bulunduğu 52 kişilik dinleyici gurubuna stresten uzak müzik dolu bir gece yaşattı.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı tarafından organize edilen, Öğretmen Ogün Sinan tarafından hazırlanıp sunulan Görüntülü Radyo Programı izleyicilerin beğenisini kazandı.

52 KİŞİ KATILDI

17 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’de Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen programa Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ağır Ceza Başkanı ve Komisyon Başkanı İsmail Aydın, İlçe Mİlli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, İş İnsanı Akın Tatoğlu, Siyasi Parti İlçe Başkanları Fatih Çakır, Eylem Ertuğrul, Rahman Demirtürk, Evrim Balbaloğlu, bazı STK temsilcileri, yöneticiler ile davetliler eşleriyle birlikte katıldı.

DEVAM EDECEK…

Program Kaymakam Çorumluoğlu’nun selamlama konuşması ile başladı. Çorumluoğlu, programın bir ilk olduğunu vurguladı ve aynı mekanda, farklı katılımcılarla zaman zaman benzer programlar düzenleneceğini kaydederek amacın stresten uzak ve sakin bir gece geçirmek olduğunu belirtti. Kaymakam ayrıca programı hazırlayıp sunan Ogün Sinan ve Öğretmenevi/Kültür merkezi yöneticileri ile katılımcılara teşekkür etti.

NOSTALJİ GECESİ YAŞANDI, VAKİT YETMEDİ

Görüntülü Radyo Programını hazırlayıp sunan Ogün Sinan, müzik koleksiyoneri olduğunu açıklayarak başladığı programda 2,5 saat boyunca canlı performans sundu. Sinan, iki bölümden oluşan programda ülkemizin popüler müzik tarihinin başlangıç noktasından başlayıp, günümüze kadar geçen süreci, müzik akımlarını, solistlerini, müzik gruplarını, güncel olaylarla etkileşimlerini, dönem kayıtları 45’lik ve Long Playlerden dinletip konular üzerinde söyleşide bulundu. Ogün Sinan’ın renkli ve interaktif sunumu beğeni topladı.

Program arasında ve sonunda tebrikleri kabul eden Ogün Sinan, vaktin daha uzun olması halinde daha zengin program yapabileceğini belirtti.

Paylaşın:
1023 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ