logo

MUZİPOKİDS TANITIM ETKİNLİĞİNE’ YOĞUN İLGİ!

Muzipo Kids-Kdz.Ereğli ekibi tarafından, Özdemir Park AVM’de düzenlenen ‘Hareket ve Atölye Etkinlikleri’ tanıtım programına yoğun ilgi gösterildi.

Kdz.Ereğli’de faaliyet gösteren Türkiye’nin ilk Çocuk Hareket üssü Muzipo Kids-Kdz.Ereğli ekibi, Özdemir Park Alışveriş Merkezi’nde ‘Hareket ve Atölye Etkinlikleri’ tanıtım programı düzenledi.

BOZKURT TEŞEKKÜR ETTİ

28 Kasım Pazar günü düzenlenen etkinlik sonrası, Muzipo Kids-Kdz.Ereğli şube yöneticisi Rukiye Sipahioğlu Bozkurt, tüm ilçe halkına göstermiş olduğu yoğun ilgi ve güvenden dolayı teşekkür etti. Kendisi ve ekibinin çocukları ve velileri en iyi şekilde memnun etmek için çalıştıklarını söyleyen Bozkurt; “Bu iş bizim gönül mesleğimiz, tüm çocuklarımızı kendi çocuklarımız gibi severek yetiştiriyoruz, gönülden hizmet verdiğimiz için de çocuklarımız ve velilerimiz çok memnunlar. Velilerimizden ve Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda teşekkür ve övgü almak çok mutluluk verici, şubemize gelen tüm çocuklarımız memnun ayrılıyorlar bu bizleri çok sevindiriyor inanın bu duygu maddi bir değerle ölçülemez. Buradan kıymetli Kdz.Ereğli ilçe halkına göstermiş olduğu yoğun ilgi ve güvenden dolayı Muzipo Kids ailesi olarak içten teşekkürlerimi iletiyorum.” diye konuştu.

Gün boyu süren program, fotoğraf çekiminin ardından akşam saatlerinde sona erdi.

Paylaşın:
496 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ