logo

‘NASIL BİR EKONOMİ’ YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR

  • Ekonomi temalı Dünya Gazete’nin, yoluna “Nasıl Bir Ekonomi” ile devam edeceği ilan edildi. 

Çok sayıda Ekonomi Gazetecileri Derneği üyesinin de yer aldığı ve ekonomi medyasında özgül ağırlığı olan yayınlardan Dünya Gazete’nin, yoluna “Nasıl Bir Ekonomi” ile devam edeceği ilan edildi. 

EGD BAŞARILAR DİLEDİ

Sürece ilişkin Ekonomi Gazeteciler Derneği’ne iletilen bilgilendirmede,
“Dünya Gazetesi isim hakkını 3 yıl önce kiralayan ‘Dünya çalışanları’ hissedar ile kira konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeni ile yoluna ‘Nasıl Bir Ekonomi’ ismiyle devam etme kararı aldı. 2019’da Dünya Gazetesi’ni kapanmanın eşiğinden alıp bugün alanında en fazla takip edilen yayın haline getiren Hakan Güldağ önderliğindeki ekipte ve gazetenin yayın çizgisinde herhangi bir değişiklik olmayacak. Ticari unvanını markalaştıran ‘Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi, yeni ismi ile ilk sayısını  21 Kasım Pazartesi günü yayınlayacak. Gazetenin web sitesi ise www.ekonomim.com olarak belirlendi.” denildi.

EGD Yönetimi ise gelişme karşında “Bu vesile ile değerli arkadaşlarımıza ekonomi medyasına kazandırdıkları bu yeni yayın için teşekkür eder, başarılar dileriz.” dileğinde bulundu.

“ZORUNLU BİR VEDA; YENİ BİR BAŞLANGIÇ…”

Öte yandan, gazeteden yapılan ” Zorunlu bir veda; yeni bir başlangıç… ” başlıklı açıklamada, süreç özetlenerek; ” Ve bir son-bir başlangıç diyerek yeni bir yola çıktık. DÜNYA’ya hayat veren ekip olarak aynı ilke ve anlayışla 21 Kasım Pazartesi gününden başlayarak kaldığımız yerden “Nasıl Bir EKONOMİ” adıyla yolumuza devam edeceğiz. Yine aynı ekip ve aynı çizgiyle her gün sizlerle birlikte olma çabası, gayreti ve daha iyisini sunma heyecanıyla gazetemizi sizlere ulaştıracağız. Ekonomiyi birlikte izleyecek, birlikte yorumlayacağız.” ifadelerine yer verildi.

Paylaşın:
657 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ

#

‘NASIL BİR EKONOMİ’ YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR” için 1 yorum

  1. kompresör bursa : diyor ki:

    Kompresörle Yüksek Performans