logo

NERİMAN POSBIYIK, “BİRLEŞTİRİCİLİK” MİSYONU ÜSTLENDİ

  • CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Neriman Posbıyık ,Kdz. Ereğli STK ziyaretlerinde ve basın iftarında “Birleştiricilik” misyonu üstlendiğinin mesajını verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan Neriman Posbıyık, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş’i, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman’ı, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek ile Ziraat Odası Başkanı Zafer Yalman’ı ziyaret etti.

KELEŞ’İN KRİTERİ : “EREĞLİ’DE YAŞAYANLARIN MİLLETVEKİLİ OLMASI LAZIM”

Neriman Posbıyık, 28 Mart Salı günü temaslarına Kdz. Ereğli TSO ile başladı. TSO Başkanı Arslan Keleş ve TSO Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız karşılanan Posbıyık, gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde Zonguldak ve ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Zonguldak’ın hak ettiği yatırımları alabilmesi için birleştirici olacağını söyleyen Posbıyık; “Bu dönemde birleştirici olmak istiyorum. Bölgemize hizmet etmek için tüm odalar, STK’lar ve siyasiler ile işbirliği içinde olacağımın sözünü veriyorum.” dedi. TSO Başkanı Arslan Keleş de; “Ereğli’de yaşayanların milletvekili olması, bizi temsil etmesi lazım. Salt nüfus kağıtlarında Ereğli yazıyor diye hayatı boyunca Ereğli’de olmayan insanların bizi temsil etme lüksü olmadığını düşünüyorum” dedi.

“STK ODA VE PARTİLERLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIM”

Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Neriman Posbıyık, gün içindeki çalışmalarını Kdz. Ereğli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Ziraat Odası’nı ziyaret ederek sürdürdü.
Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek ve Ziraat Odası Başkanı Zafer Yalman, Neriman Posbıyık’a çıkmış olduğu yolda başarı dileklerini ilettiler.
Esnaf ve Sanatkarların durumu, İlçe tarımının geldiği nokta ve seçim süreçlerinin değerlendirildiği ziyaretlerde Neriman Posbıyık, Milletvekili olduğu takdirde tüm STK, Oda ve siyasi partilerle işbirliği içerisinde bölgenin sorunlarına çözüm bulacaklarını söyledi.
“Bölgenin sorunlarının çözümü için ben hazırım” diyen Neriman Posbıyık, “14 Mayıs’tan sonra bölgemizin sorunlarıyla, halkımızın sorunlarıyla birebir ilgilenmek için yola çıktım. Artık Zonguldak’a bir kadın eli değmesi lazım. İnanıyorum ki, karşılıklı işbirliği içerisinde tüm sorunları birlik ve beraberlikle çözeceğiz” dedi.

BASIN İFTARINDA KISA MESAJINI TEKRARLADI: “HAZIRIM”

Posbıyık ilçede bulunan medya stk yöneticileri ve basın mensuplarının davetli olduğu iftarda ise gazetecilerle bir araya geldi. Dua ile açılan İftar sonrası yaptığı kısa konuşmada tüm basın mensuplarının bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Posbıyık, konuşmasının sonunda “ben hazırım” diyerek adaylığa ve milletvekilliğine hazır olduğunun mesajını verdi.

.

Paylaşın:
416 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ