logo

NET TALEP:FİKSTÜR ÇEKİLSİN, LİG BAŞLAMA TARİHİ BELİRLENSİN

Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü , Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığından “Bölgesel Amatör Liglerin oynanmasını ve biran önce fikstürün çekilip liglerin başlama tarihinin belirlenmesini” talep etti.

Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığından taleplerini şöyle sıraladı :

2019-2020 Sezonunun ikinci yarısında ortaya çıkan Corona Virüs salgını nedeniyle Dünyada ve Türkiye de yaşamımızda kısıtlamalara gidilmiş bu durumdan spor etkinlikleri de olumsuz etkilenmiştir. Bütün branşlar gibi futbol maçları da iptal olmuştur. Karşılaştığımız bu hastalık hayatımızı bunun yanında psikolojimizi de olumsuz etkilemiş olmasına rağmen  geçen süre zarfı içerisinde virüsle tedbirli olarak yaşamaya alışılmış aynı zamanda normal hayata dönülmüştür.

Başta Süper Lig olmak üzere 1.2. ve 3. Ligler açılmış hatta oksijen devir daimin sıkıntılı olduğu kapalı alanlarda oynanan salon sporları bile faaliyetlerine başlamıştır. Bütün branşlar oynanırken hatta oyuncuların takip edilmesi zor olan halı sahalar bile açılmışken amatör futbolun virüs nedeniyle oynanmaması abes ve iştigaldir.

Alt yapıların ve Amatörlerin oynanmaması demek Türkiye de futbolun bitmesi demektir. Bu doğrultuda sizlerin de desteği teknik heyetin ve futbolcuların da özverili davranarak kulüplerimizce alınacak tedbirler doğrultusunda Bölgesel Amatör Liglerin oynanmasını ve biran önce fikstürün çekilip liglerin başlama tarihinin belirlenmesini talep ediyoruz.

Ayrıca ilk kez görüşlerimizi sormuşken Bölgesel Amatör Lig ile ilgili şu görüşlerimizi de dikkate almanızı umuyoruz:

·         Bölgesel amatörün profesyonel lig statüsü alarak kulüplerin ve futbolcuların sözleşmelerinin garanti altına alınması

·         Profesyonel liglerde olduğu gibi bölgesel amatör kulüpler birliğinin oluşturularak bizi temsil edecek bir heyetin oluşturulmasını saygılarımızla arz ederiz.

Paylaşın:
542 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ