logo

NEZİH CUMHURİYET BALOSUNDA ‘KAZANACAĞIZ’ MESAJLARI

CHP Kdz. Ereğli İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosunda söz alan konuşmacılar seçimleri kazanacaklarını ifade ederek,  cumhuriyete sahip çıkılması bilinç ve sorumluluğunu hatırlatan mesajlar verdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. Yılı kutlamaları kapsamında ‘Cumhuriyet Balosu’ düzenlendi.

30 Ekim Cumartesi günü Gülüç Beldesindeki Ereğli Büyük Anadolu Otelde gerçekleştirilen geceye CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, CHP İl Kadın Kolları Başkanı olan Merve Kır, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğ Ertuğrul, İyi Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, Deva Partisi İlçe Başkanı Handan Duysak Aktimur, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, CHP’li yöneticiler, belde başkanları, STK temsilcileri ile partililer ve davetliler katıldı.

COŞKULU KONUŞMACILAR, COŞKULU KONUŞMALAR….

Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşının okunması ve katılımcıların anons edilmesinin ardından başlayan gecenin açılış konuşmasını İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul Yaptı. Selamlama konuşması yapan Ertuğrul “Bugün Geçmişimizden aldığımız güçle sonsuzluğa doğru büyük umut ve emin adımlarla yürürken Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletinin Karakterlerini ve geleneklerine en uygun idare olarak ifade ettiği Cumhuriyetin kuruluşunun 98. Yılını kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi. Sözlerini “yaşasın tam bağımsız, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti” sözleri ile tamamlayan Ertuğrul’un ardından söz alan konuşmacılar sırası ile  Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP İl Başkanı Murat Pulat ve Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz; Cumhuriyetin 98. yıldönümünü kutlayarak birlik beraberlik mesajları verdiler ve özetle; ülkenin Ak Parti İktidarı tarafından iyi yönetilmediğini ifade ederek ilk seçimlerde Milet İttifakının kazanması gerektiğini söylediler.

DEMİRTAŞ: “YENİDEN DEMOKRASİ İLE TAÇLANDIRALIM”

Son alarak konuşan Milletvekili Ünal Demirtaş ise hükümeti “tek adam rejimi” ifadesi ile eleştirerek ülkenin demokrasiden uzaklaştığını söyledi ve “Bu salonda bulunan bütün Cumhuriyet Sevdalılarına büyük görev ve sorumluluk düşmektedir. Önümüzdeki ilk seçimde millet ittifakı ile birlikte Türkiye cumhuriyetini yeniden demokrasi ile taçlandırmamız gerekiyor. Millet ittifakının göstermiş olduğu Cumhurbaşkanı adayını seçtirip Türkiye’ye tekrar güçlendirilmiş parlamenter rejimi geri getirmemiz gerekiyor.” diye konuştu. Konuşmalar alkışlarla karşılık buldu. 

FATİH HER ZAMANKİ GİBİ HAREKETLİYDİ

CHP İlçe yöneticileri Ali Kocamanoğlu ve Yeşim Özçelik’in sunumlarını başarı ile yaptığı gecede CHP Kdz. Ereğli ilçe yöneticileri sahneye davet edilerek alkışlandı. Balonun eğlence bölümü ise sevilen sanatçı Fatih Acar’ın seslendirdiği dans müziği ile başladı. Gecenin ilk dansını İlçe Başkanı Ertuğrul ile eşi Handan hanım yaptı. Diş Hekimi Okşan Esen’in harmandalı oyunu büyük alkış alırken, 10. Yıl marşı, İzmir Marşı gibi kahramanlık müzikleri ve coşkulu-eğlenceli müzikler ile devam eden gece, CHP ilçe yönetiminin sahneye çıkıp salonla birlikte masalardaki bayrakları dalgalandırarak ‘Dağ Başını Duman Almış’ şarkısı ile son buldu.

Cumhuriyet Balosu Gecesi sonunda teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Ertuğrul sözlerini “Yaşasın Cumhuriyet” haykırışı ile sonlandırdı.

Katılımcılar, masaları tek tek ziyaret ederek sohbet eden ve fotoğraf çektiren İlçe Başkanı Ertuğrul’a nezih bir gecenin yaşandığını ifade ederek teşekkür ettiler.   

GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ:

Paylaşın:
670 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ