logo

NİCE BAŞARILI YAYIN YILLARI…

Kdz. Ereğli’de yayınlanan medya kuruluşlarında Hakimiyet Gazetesi 42. yayın yıldönümünü tamamlarken, Demokrat FM radyosu 30. yılına adım attı, 67300 dergisi ise 6. yılını tamamladı.

Kdz. Ereğli’de Gazeteci Fikri Kapan’ın sahipliğinde, Zeliha Kapan’ın Yazı İşleri Müdürlüğünde yayınlarını sürdüren haftalık Hakimiyet Gazetesi 42. yılını tamamlayıp 43 yılından gün almaya başladı. 1 Mart 1980’de ‘de kurulan Hakimiyet Gazetesi, 1 Mart 2012’den bu yana Fikri Kapan’ın imtiyaz sahipliğinde ‘Çizgisi Belli’ sloganı ile yayınlarını sürdürüyor.

HAKİMİYET ; “ONUR VE GURURLA…” DEVAM EDİYOR

Gazetenin kuruluş yıldönümü haberinde, geçmiş süreç “Zor geçen yıllara rağmen yayın hayatından kopmayan, kopmamaya çalışan Hakimiyet, ‘inadına’ sürdürdüğü yayıncılık yaşamında yeni atılımları da ihmal etmemeye çabaladı.” şeklinde özetlenerek şöyle denildi:

“Bugün Hakimiyet Gazetesi sayesinde; www.ereglihakimiyet.com ve www.ereglihakimiyet.net haber siteleri ve ‘Kapan Ajans’ı bünyesine katarak “Hakimiyet Yayın Grubu” olan kuruluşumuz, elbette her zaman en büyük gücü okurlarından ve takipçilerinden aldı. Elbette, yaşayabilmenin öncelikli konusu olan ekonomisini de, yine okurlarının yanı sıra, bölgedeki kurum ve kuruluşlar ile iş dünyasının ilan/reklam desteği ile ayakta tutabilen Hakimiyet, yaşanan tüm sıkıntılara rağmen 42 yılı geride bırakarak, 43’üncü yıla adım atmanın onur ve gururunu yaşıyor.”

DEMOKRAT FM 29’U TAMAMLADI…

Kdz. Ereğli’nin uzun soluklu medya kuruluşlarından Demokrat FM Radyosu 29. kuruluş yıldönümünü tamamlayıp 30. yılına adım attı.

1 Mart 1993’te Keleşler Radyo TV ve Reklamcılık AŞ. bünyesinde kurulan ve ‘Güçlü Radyo’ sloganı ile yayın Demokrat FM’in ilk kuruculuğunu Yalçın Keleş, Sorumlu Müdürlüğünü ise Hülya Çoker üstleniyor.

#67300 DERGİSİ 7.YE GİDİYOR...

1 Mart 2016 yılında Kdz. Ereğli’de yayın hayatına başlayan 67300 Dergisi 6. yayın yılını tamamladı.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü Basın Kartı Sahibi Aykut Ateş, Editörlüğünü Fulya Dinçer’in üstlendiği kültür sanat ve yaşam dergisi 3 aylık aralıklarla özel röportaj ağırlıklı yayınlanıyor.

Kuruluş yıldönümü anısına 2016 yılından bugüne biriken çalışmalardan derlenen bir video da paylaşan Dergi 67300 Ekibi, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; “Pandemi döneminde artan maliyetlere karşın, birçok önemli ulusal ve yerel yayın çalışmalarını durdururken, bugüne dek memleket kültürünün pekişmesine, Karadeniz Ereğli ile ilgili kültür sanat ve yerel tarih alanında izler bırakan bu önemli projeye destek olan abonelerimize ve reklam verenlerimize teşekkür ediyoruz. Dergi 67300 yoluna emin adımlarla devam ediyor. İyi ki varsınız..” ifadelerine yer verdi.

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak refik yayınlarımızı kutlar, sahip, yönetici ve emekçilerine nice başarılı yayın yılları dileriz.

Paylaşın:
831 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ