logo

NİHAN VE ÖMER’İN EN MUTLU GÜNÜ!

  • Kdz. Ereğli’nin gençlerinden Nihan Gönüllü ile Ömer Çelik, Sakarya Arifiye’de düzenlenen nikah töreni ile mutluluğa adım attı.

Kdz. Ereğli’de Binnur & Ersay Gönüllü(Demokrat Gazetesi çalışanlarından) Çiftinin kızı, Gazeteci Doğan Gönüllü’nün yeğeni Öğretmen Nihan Gönüllü(Çelik) ile Şükran &Ahmet(TTK Kandilli Emeklisi) Çelik’in oğlu Yazılım uzmanı Ömer Çelik, Sakarya Arifiye’de düzenlenen nikah töreni ile mutluluğa adım attı.

22 Temmuz Cumartesi Günü Sakarya-Arifiye Boğazköy-Mahallesinde bulunan Aymadarta Kır tesislerinde düzenlenen nikah törenine gençlerin aileleri, akrabaları, arkadaşları ve davetli misafirler katıldı.

Tören, Gelin Nihan’ın Babasının kolunda alana getirilip alnından öpülerek Damat Ömer’e teslim edilmesi ile başladı. Bu sırada duygusal anlar yaşandı!

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu‘nun kıydığı nikahın şahitliklerini, gençlerin arkadaşları Berna Börekçi ile Ahmet Can Karakaya yaptı. Alkışlar eşliğinde kıyılan nikâhın ardından evlilik belgesi gelin Nihan Gönüllü Çelik’e teslim edildi.

Nezih kır mekânında gerçekleştirilen nikah akdinin ardından takı merasimi ve tebriklerin kabulü ile devam eden tören, gelin Nihan Çelik’in kız arkadaşlarına çiçek atması ve müzik eşliğinde eğlence ile geç saatlere kadar sürdü.

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak olarak genç çiftlere ve ailelere hayırlı olmasını ve ömür boyu mutluluklar dileriz.

Paylaşın:
981 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ