logo

NİYAZİ ÖZCAN’DAN HER CEPHEYE ATEŞ!..

Kdz. Ereğli’de iş insanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Niyazi Özcan, çeşitli kesimleri eleştiren ve Belediye Başkanı Halil Posbıyık’la kendisini mücadeleci olarak tanımlayan bir basın açıklaması yaptı.

Kdz. Ereğli’de iş insanı ve kendisini Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı olarak tanımlayan Niyazi Özcan, çeşitli kesimleri eleştiren basın açıklaması yaptı.

Özcan açıklamasında özetle; Sanayici, tüccar, esnaf ve nakliyeci kesiminin Erdemir’in özelleştirilmesinden çok acılar çektiğini ve Oyak Erdemir’in Ereğli halkını karşısına aldığını iddia ederek Oyak’n Ereğli halkı ile barışması gerektiğini söyledi. Halkın iktidar milletvekillerinden yakındığını, CHP milletvekillerinin ise yanlarında Belediye başkanı olmadan Erdemir’i ziyaret etmelerini doğru bulmadığını ifade eden Özcan, “Halil Posbıyık’ın ve Niyazi Özcan’ın vermiş olduğu bu mücadele üstü örtülü operasyon yiyor.” iddiasında da bulundu.

Kdz. Ereğli TSO yönetimini de hedef alan Özcan, “Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasını bırakın lokomotif olmayı  vagon bile olamamıştır. Onun içindir ki  maalesef acınacak duruma düşmüştürler. Yeter yattığınız proje üretin. Pandemi 1 yıl oldu Ereğli esnafı kan ağlıyor. Seçimlere 1 yıl kaldı sizce hala bir şeyler yapmanızın zamanı gelmedi mi? diye sordu.  

Özcan sözlerini “Ereğli memleketimiz yüreğimiz yanıyor. Bu devran böyle gitmez” cümleleri ile sonlandırdı.

Paylaşın:
781 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ