logo

NURDAN VE ORHAN OĞUZ’DA 23 NİSAN COŞKUSU!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusu Kdz. Ereğli Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu’nda da büyük bir coşku ile yaşandı. Tören, duygusal anlara da sahne oldu.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinin tanınmış ve sevilen hayırseverlerinden Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz çifti, yaşamları sürdürdükleri İstanbul’dan davet üzerine Kdz. Ereğli’ye gelerek yaptırdıkları okullardan biri olan Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu’nda düzenlenen 23 Nisan etkinliğine katıldılar. Oğuz çiftinin okul ziyaretine Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’de eşlik etti.

COŞKULU VE DUYGULU ANLAR AYNI ANDA YAŞANDI

Yapılan etkinliklere katılan ve başarı dileklerini ileten Oğuz çiftini öğrenciler büyük sevgi gösterileri ile karşıladı. Öğrencilerin bir süre sohbet etme ve vakit geçirme şansı buldukları Oğuz ailesi, bir süre Okul Müdürü Fuat Yılmaz ve kadrosu ile de okul ve eğitim konularında görüş alışverişinde bulundu. Etkinlikler sırasında bir öğrencinin Oğuz çiftine doğal bir şekilde yaklaşıp “Teşekkür ederiz. Siz okulu yaptırdınız, bize hediye ettiniz, bizde bizden sonrakilere hediye edeceğiz” demesi Oğuz ailesini oldukça duygulandırdı. Kolej standartlarına sahip okulu gezen Orhan Oğuz, kendisine teşekkür eden öğrencilere okul donanımlarına ve çevre temizliğine dikkat etmeleri gerektiği konusunda nasihatlerde bulundu.

TEKNOLOJİDEN UZAK EĞLENCELİ YARIŞLAR HEYECANLA İZLENDİ

Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu’nda yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Beden Eğitimi Öğretmenleri Merve Keleş ve Filiz Cin’in koordinatörlüğünde tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti. Gün boyunca süren etkinliklerde öğrencilerin eğlenebileceği yarışmalar düzenlendi. Yumurta taşıma yarışı, sandalye kapma yarışı, halat yarışı, çuval yarışı, voleybol ve futbol turnuvaları ile gösteriler büyük ilgi ve heyecanla takip edildi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

Paylaşın:
1805 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ

#

NURDAN VE ORHAN OĞUZ’DA 23 NİSAN COŞKUSU!” için 1 yorum

  1. Özcan Çam : diyor ki:

    Allah uzun ömürler versin böle insanlara. Allah razı olsun onlardamn