logo

“OBJEKTİF, ARAŞTIRMACI VE TARAFSIZ YAYINCILIĞINIZI KUTLARIZ”

MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube BAşkanı Abdulkadir Çınar, Haber Hayat Yayıncılık’ı kutlama mesajında, “Bölgemizde meydana gelen olayların kamuoyuna yansıtılması noktasında bu güne kadar göstermekte olduğunuz objektif, araştırmacı ve tarafsız yayın anlayışınızdan dolayı tebrik ederken, bu tutumunuzu bu günden sonra da devam ettireceğinize dair inancımızı da vurgulamak isterim. ” dedi.

Kuruculuğunu ve İmtiyaz Sahipliğini Gazeteci Doğan Gönüllü’nün üstlendiği, HABER HAYAT Yayıncılık’ın 7. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile kutlamalar devam ediyor. MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı Abdulkadir Çınar ve Şube Müdürü Kemal Kurtul, bu vesile ile birer kutlama mesajı yayınladılar.

  • Çınar’ın kutlama masajı şöyle :

Yayın hayatına başladığınız 01 Aralık 2012 tarihinden bu yana, gerek “İş’te Haber Hayat Gazetesi” gerekse web portalınız www.haberhayat.net  aracılığıyla bölgemizin ekonomik konuları başta olmak üzere sosyal, kültürel ve siyasi birçok meselesine ışık tutmaya çalıştınız.

Bölgemizde meydana gelen olayların kamuoyuna yansıtılması noktasında bu güne kadar göstermekte olduğunuz objektif, araştırmacı ve tarafsız yayın anlayışınızdan dolayı tebrik ederken, bu tutumunuzu bu günden sonra da devam ettireceğinize dair inancımızı da vurgulamak isterim.

Bu vesileyle daha nice uzun yıllar başarılı işlere imza atmanız temennisiyle şahsım, Yönetim Kurulu, dernek üyelerimiz ve şube personelimiz adına başta siz ve kıymetli eşiniz Ülkü hanımefendi ile değerli çalışma arkadaşlarınız olmak üzere gazetenizin baskısından bizlere ulaştırılmasına kadar emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarınızın da 7. Kuruluş Yıldönümlerini kutlarım.  Selam ve Saygılarımızla.

  • Kurtul’un mesajı ise şöyle :

Kıymetli Doğan bey, İş’te Haber Hayat Gazetemizin 7. Kuruluş Yıldönümünü tebrik eder, sizlerin aracılığıyla başta değerli eşiniz Sayın Ülkü GÖNÜLLÜ hanımefendi ve Haber Sorumlunuz Sayın Fahrettin ÖZAYDIN beyefendi ile Haber Hayat Yayıncılığın kuruluşundan bu yana emeği geçerek elde ettiğiniz başarı da az veya çok katkıları olan tüm arkadaşlarınızın da Yıldönümlerini kutlarım. Başarılı çalışmalarınızın devamı dileklerimle…

  • Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak; Kdz. Ereğli’nin aktif sivil toplum kuruluşlarından MÜSİAD’ın değerli yöneticilerine teşekkür ederiz.

Paylaşın:
729 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ