logo

“ÖĞRENCİ KREDİLERİ FAİZSİZ VE 10 YILDA GERİ ÖDENSİN”

  • Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kdz. Ereğli İlçe kongresinde yaptığı konuşmada gündemi değerlendirirken, üniversite öğrencilerinin yurt ve kredi geri ödeme sorununa değinerek, devlet tarafından ödenen kredilere faiz ve enflasyon farkı işletilmeden sadece ana üzerinden 10 yılda geri ödenmesini önerdi ve “böyle bir çalışmada var” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kdz. Ereğli İlçe 1. Olağan Kongresi Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde Genel Başkan Mustafa Destici’nin katılımı ile başladı. İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu’nun tek liste ile seçime gittiği kongreye Genel Başkan Yardımcısı ve Kdz. Ereğli Eski Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Siyasi parti temsilcileri ve partililer katıldı.

UYSAL: “İLÇE TEŞKİLATI ERDEMLİ İNSANLARDAN OLUŞMAKTADIR”

Kongre, Saygı duruşu, istiklal marşının okunması ve Kuran’ı Kerim Tilaveti ile başladı. Divan heyetinin seçilmesi ve İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu’nun açılış konuşmasının ardından söz verilen Genel Başkan Yardımcısı ve Kdz. Ereğli önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kısa konuşmasında “ilçe teşkilatımız erdemli insanlardan oluşmaktadır.” dedi.

DESTİCİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Kongrede konuşan Destici, gündemi değerlendirdi. Babalar gününü kutlayan ve bugün üniversite sınavları yapıldığını hatırlatan Destici öğrencilere başarılar diledi. Üniversite öğrencilerinin yurt ve kredi geri ödeme sorununa değinen Destici, devlet tarafından ödenen kredilere faiz ve enflasyon farkı işletilmeden sadece ana para üzerinden 10 yılda geri ödenmesini önerdi ve “böyle bir çalışma da var” dedi.

ULUSAL VE KÜRESEL POLİTİKALAR…

Genel Başkan Destici, Cumhur İttifakında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, çalışan, emekli ve çifti kesimine yönelik mesajlarında, “iyileştirme yapılacaktır” mesajları verdi. Terörle mücadele konusunda küresel güçlere rağmen cumhuriyet tarihinin en sert mücadelesinin Ak parti Hükümeti tarafından verildiğini savunan Destici, “Kurtuluş Savaşında yedi düvele karşı verilen mücadele devam ediyor” diye konuştu.  

KARAOĞLU, RAKİPSİZ DEVAM EDİYOR

Mevcut ilçe Başkanı Yusuf Karaoğlu başkanlığında tek liste ile gidilen kongrede, Karaoğlu Başkanlığındaki yeni yönetim seçimle işbaşına geldi.

.

Paylaşın:
637 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ