logo

ÖĞRENCİ, VELİ VE ÖĞRETMENLERE SESLENDİ

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu “2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı” dolayısıyla yayınladığı mesajında ” Covid-19 salgını nedeni ile içimiz buruk olsa da, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin azmi ve gayreti ile bu yılki eğitim-öğretim süreçlerinin başarıyla tamamlanacağı kanaatindeyim.dedi.

Çorumluoğlu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mesajında; öğrenci, veli ve öğretmenlere şöyle seslendi:

Değerli öğretmenlerimiz ve kıymetli öğrencilerimiz,  21 Eylül 2020 Pazartesi günü aşamalı yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitim süreci ile başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum.

Tüm dünyada olduğu gibi ne yazık ki halen Ülkemizde de devam etmekte olan Covid-19 salgını nedeni ile bu sene okulların tedbirli ve aşamalı bir şekilde açılacak olmasından dolayı içimiz buruk olsa da, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin azmi ve gayreti ile bu yılki eğitim-öğretim süreçlerinin başarıyla tamamlanacağı kanaatindeyim.

Kuşkusuz eğitim; üzerinde titizlikle üzerinde durulması ve her şeyden fazla sahiplenilmesi gereken, kararlılık ve süreklilik isteyen bir süreçtir.

Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır.

Eğitimin temel hedefi, sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, soruşturan ve yorumlayan bireyler yetiştirmektir.

Tüm bu hedeflerimize ulaşabilmek, eğitim hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve mevcut başarılarımızı daha ileri noktalara taşıyabilmek; öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ile gerçekleşeceğine inanıyor, yaşanan tüm zorluklara rağmen, eğitim için destek veren tüm gönüllülere, velilerimize ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2020 – 2021 eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm velilerimiz için verimli geçmesini temenni ediyor; sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunuyorum.

Paylaşın:
582 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ