logo

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

24 Kasım öğretmenler günü çeşitli etkinlikler ve mesajlarla kutlanıyor. Kdz. Ereğli’de “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kutlama programları da tertip edildi. Buna göre; 24 Kasım Pazar günü saat 12.30’da Anıt Park’ta bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapılacak.

25 Kasım Pazartesi günü ise saat 11.00’da Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde Uzun Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hazırlayacağı tören icra edilecek.

Haber Hayat Yayıncılık olarak tüm eğitim camiasının öğretmenler gününü kutlarız.

İLGİLİ HABER İÇİN AŞAĞIDAKİ GÖRSELİ TIKLAYINIZ:

Öğretmenler günü nedeni ile yayınlanan mesajlar ise şöyle :

GENEL MADEN İŞÇİLERİ SENDİKASI (GMİS) YÖNETİM KURULU

“Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyoruz. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizi sevgi, saygı ve şükranla anıyoruz. Öğretmenlik; gece gündüz demeden günün 24 saati hayatın her alanında insana görev ve sorumluluk yükleyen, topluma örnek olmayı gerektiren dünyanın en kutsal mesleklerinden biridir. Öğretmenlerimize duyduğumuz sevgi, saygı; onların emeğinin, fedakarlığının karşılığıdır. Hepimizin öğretmenlerimize karşı borcu ve sorumluluğu vardır. Onların mutluluğu ülkemizin geleceğini aydınlatacaktır. Ülkemizin ve dünyanın geleceğini şekillendiren öğretmenlerimizin ekonomik ve sosyal sorunlarını çözmek, onların daha sağlıklı şartlarda ve daha iyi koşullarda görev yapmalarını sağlamak zorundayız. Biz Genel Maden İşçileri Sendikası olarak değerli öğretmenlerimizin sendikal mücadelelerine her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sevgiyle, şefkatle, emekle bu kutsal görevi yerine getiren, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için canla başla çalışan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.”

Paylaşın:
2454 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ