logo

ÖĞRETMENLERDEN LGS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VİDEOSU

Kdz. Ereğli Kışla Mahmut Likoğlu Ortaokulu öğretmenleri; koronovirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitimin devam ettiği bu günlerde 7 Haziran’da LGS sınavına girecek 8’inci sınıf öğrencileri için moral ve motivasyon videosu çekti.

Kdz. Ereğli Kışla Mahmut Likoğlu Ortaokulu öğretmenleri; koronovirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitimin devam ettiği bu günlerde 7 Haziran’da LGS sınavına girecek 8’inci sınıf öğrencileri için moral ve motivasyon videosu çekti ve okulun sosyal medya hesaplarında yayımladı.

‘Zorlu Yollar Çoğunlukla Güzel Yerlere Çıkar, Sizinleyiz’ mesajıyla hazırlanan videoda branş öğretmenleri evlerinde kamera karşısına geçerek öğrencileri için “Sevgili çocuklar tüm çabalarınızın karşılığını almanıza sadece birkaç haftanız var. Hiçbir mazeretin seni durdurmasına müsaade etme başaracaksın. Kendine güven ihtiyacın olan tüm bilgilere sahipsin. Gerçekten istediğinde her şeyi başarabileceğini sen de biliyorsun. Size düşen bu zor zamanları en iyi şekilde değerlendirmek olacaktır. Kaygı ve stresini bir kenara bırak. Hedefine kilitlen. Yoluna devam et ve ilerlemeyi sürdür. Göreceksiniz güzel günler sizlerle olacak. Sizleri çok seviyoruz ve sizlere güveniyoruz.”mesajını paylaştılar.  

İşte öğretmenlerin hazırladığı o video:

Paylaşın:
954 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ