logo

ÖĞRETMENLERİ YÖNETMEN-SENARİST, ÖĞRENCİLERİ OYUNCU OLDU

  • Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bulunan Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu(NAOOO) öğretmen ve öğrencileri, 10 Kasım Atatürk’ün Anma Günü’ne özel video kliple farkındalık oluşturdu.

Okul ortamında çekilen 3 dakika 43 saniyelik video filmde, okulda ders çalışan ve bahçesinde neşe içinde vakit geçiren öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata veda ediş saati olan saat 09.05’te sirenlerin çalması ile birlikte büyük bir ciddiyetle saygı duruşunda bulunuyor. Profesyonel kurguyu aratmayan film, “Ağlama Çocuk” şiiri eşliğinde değişik sahnelerle sürerken, Atatürk Büstü ve Atam panosu sahnesinde müzik eşliğinde duygusal anlar yaşanıyor.

Yönetmenliğini Fatih Akar, Senarist -Montaj Ebru Çakan, Şiir ve Seslendirme Oktay Çakan, Organizasyon Özlem Dağ, Pano Hazırlama Özlem Nalcı, oyunculuğunu ise okul öğrencilerinin üstlendiği video filmin sonundaki siyah ekranda “1881- 193… Saygı, Hasret ve Özlemle Anıyoruz. Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu” ifadelerine yer veriliyor.

İŞTE O VİDEO FİLM :

Paylaşın:
1474 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ