logo

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMEN ADAYLARI İÇİN PROJE BAŞLATILDI

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesinde Okul Öncesi Öğretmen Adayları İçin Düşünme Rutinleri Eğitimi Proje açılışı gerçekleştirildi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi’nde “Okul Öncesi Öğretmen Adayları İçin Düşünme Rutinleri Eğitimi” isimli TÜBİTAK 2237-A projesinin açılış toplantısı gerçekleştirildi. “5 Kasım’da gerçekleştirilen proje açılışında bir konuşma yapan Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Sadiye Keleş altı gün sürecek olan etkinlikte okul öncesi öğretmen adayları düşünme rutinleri üzerine eğitim alacaklarını belirterek, düşünme becerilerinin okul öncesi dönemden başlamasının gerekliliğini belirtti.

YAVUZ: “BÜTÜN İMKANLARIMIZI SUNUYORUZ”

Açılışta konuşma yapan Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz “Fakültemizin proje kapasitesi her geçen gün artmaya devam ettiğini görmek bizleri mutlu etmektedir. Fakülte olarak proje yürütülmesini önemsiyor, proje hazırlayıp sunan bütün hocalarımıza elimizden gelen bütün imkanları sunmaya çalışıyoruz. Projeler sadece fakültemiz açısından değil üniversitemiz açısından da oldukça önemli. Bu nokta bizlere sürekli destek olan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya, hazırladığı projeler ile Fakültemizin adını duyuran Doç. Dr. Sadiye Keleş hocamıza, eğitim vermek için gelen çok kıymetli hocalarımıza ve proje katılımcılarına teşekkür ederim.” dedi.

Açılış toplantısına Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Bayram Gökbulut, Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Sadiye Keleş, projede görev alan ve farklı üniversitelerden gelen hocalar, değişik üniversitelerin okul öncesi öğretmenliğinde öğrenim gören lisans öğrencileri katıldı.

Paylaşın:
556 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ