logo

ÖNER; FAALİYETLERİ ÖZETLEDİ, BASIN DESTEĞİ İSTEDİ

  • Kdz. Ereğli Çevre Platformu(KERÇEP) koordinatörü Önder Öner, Kdz.Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) ziyaretinde faaliyetlerinin kamuoyunda duyurulması için basın desteği istedi.

Kdz. Ereğli Çevre Platformu(KERÇEP) Yöneticileri, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetimini ziyaret etti.

14 Haziran Çarşamba günü Haber Hayat Yayıncılık ofisinde gerçekleşen ziyarette; KERÇEP heyetinde KERÇEP Koordinatörleri Önder Öner ve Nil Baycık ile KERÇEP çevre gönüllüsü Güler Önder yer alırken, ERMED’den Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü ile Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın katıldı.

“VERİMLİ BİR GÖRÜŞME OLDU”

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Önder Öner, çevre hassasiyeti duyan herkesin ve sivil toplum örgütünün platformda görmek istediklerini belirterek, “Çevre Kırımı, Temiz Hava Hakkı Platformu, Şehir kirliliği ile Ormanlar” konusundaki çevresel hassasiyetleri paylaştı. KERÇEP olarak yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgilendirmede bulunan Öner, “Değerli medya temsilcilerimiz ile bir araya gelerek platformumuzun, çevre aktivitelerini daha etkin bir şekilde faaliyetlerini yürütebilmesi ve duyurulabilmesi için görüş alışverişinde bulunduk. Çok verimli bir görüşme olduğuna inanıyorum. Bundan sonraki faaliyetlerimizin de kamuoyunda daha etkin duyurulacağına inanıyoruz.” diye konuştu.

Kerçep heyetine teşekkür eden Gönüllü’de, çevre sorunlarının siyasi ve kültürel bir konu haline geldiğini ifade etti ve ilerleyen zamanlarda geniş katılımlı bir basın toplantısı ile kamuoyunun bilgilendirilmesinin faydalı olacağını hatırlatarak, başarılar diledi.

Ziyaret, heyetlerin toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Paylaşın:
410 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ