logo

OP. DR. BALBALOĞLU, ECHOMAR’DA GÖREVE BAŞLIYOR

  • Kdz. Ereğli Özel Echomar Hastanesi, güçlü kadrosuna Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu’nu dahil etti.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Özel Echomar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Alp Demir Zorlu, Kulak Burun Boğaz Uzamanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu’nun hastanelerinde göreve başlayacağını açıkladı.

“GÜÇLÜ KADROMUZA DAHİL OLDU”

Dr. Zorlu, gazetemize yaptığı açıklamada, bölge hastanesi vizyonu ve hasta memnuniyeti misyonu ile görev yaptıklarını vurgulayarak, “ilçemizin başarılı Uzman Hekimlerinden Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, 1 Kasım 2022 itibarı ile hastanemizin güçlü kadrosuna katılarak poliklinik hizmeti vermeye başlayacaktır.” dedi.

“HAYIRLI OLSUN…”

“Hastanemiz deneyimli, güler yüzlü uzman kadrosuyla etik değerlere bağlı, hasta haklarına saygılı sağlık alanındaki yeni gelişmeleri takip ederek yaşam kalitesini sürekli yükselten hızlı, kaliteli ve ekonomik sağlık hizmetini sunmaya dün olduğu gibi bugün ve yarın da devam edecektir.” ifadelerini kullanan Zorlu, “Kendisine, hastanemize ve tüm bölgemize hayırlı olmasını dileriz” dedi.

BALBALOĞLU: “HEYECANLIYIM”

Aynı zamanda İyi Parti İlçe Başkanı olarak siyaset de yapan Balbaloğlu ise yakın zamanda Özel Echomar hastanesinde göreve başlayacak olmanın heyecanı içinde olduğunu ifade etti.

Paylaşın:
1256 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ