logo

OPEL AYSA YETKİLİ SERVİSİNDEN KAÇIRILMAYACAK KAMPANYA

Kdz. Ereğli Opel Aysa Yetkili Servisi, bakım fiyatlarında indirim yaptı. Ayrıca bakım yaptıran herkese ücretsiz ozon teknolojisi ile araç dezenfeksiyonu hediye ediyor.

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren ve “Bakımsız araç kalmasın” sloganı ile yola çıkan Opel Aysa’da, 0-3 yaş Profesyonel Bakım Paketi 999 TL’den başlayan fiyatlar, 3 yaş üzeri Profesyonel Bakım Paketi ise 659 TL’den başlayan fiyatlarla …

BU FIRSAT KAÇMAZ

Opel Aysa yetkilileri tarafından bakım kampanyası ile ilgili yapılan açıklamada fırsatın kaçırılmaması gerektiğine vurgu yapılarak “Koronavirüs sürecinde Opel kullanıcılarına destek olmak amacıyla bakım fiyatlarında indirime giderek, bütçelerine destek olmayı hedefledik. Bu nedenle ücretsiz olarak sadece Opel Aysa’da bulunan ozon teknolojisi ile araçlarına dezenfeksiyon yapıyoruz. Ayrıca bakım yaptırmak isteyen müşterilerimizin yetkisiz özel servislere giderek aracını riske atmamasını, Opel güvencesi ile bakım yaptırmalarını tavsiye ediyoruz.” denildi.

OPEL AYSA’DA; KALİTELİ VE GÜVENLİ HİZMET

Opel Aysa Yetkili Servisi’nden aracınıza uygun fiyatı alıp, randevu oluşturarak Opel kalitesi ve güvencesi ile bakım yaptırabilirsiniz. Opel Aysa Yetkili Servisi Gülüç Çengel Burnu Mevkii’nde, randevu ve detaylı bilgi için, 0372 318 08 08 telefon numarasını arayabilirsiniz.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
750 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ