logo

OPEL AYSA’DAN ‘ŞİMDİ AL, SONBAHAR’DA ÖDE KAMPANYASI

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Opel Aysa’da, 20 ay 0,69 faizle, “Şimdi al, Sonbahar’da öde” kampanyası başladı.

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Opel Aysa’da, 20 ay 0,69 faizle, “Şimdi al, Sonbaharda öde” kampanyası başladı.

Bayi yetkililerinin verdiği bilgiye göre; Opel sahibi olmak isteyen müşterilere 120 bin TL’ye varan 20 ay %0,69 faiz seçeneği fırsatı sunuluyor. Yine  “Şimdi Al, Sonbaharda öde”  kampanyası ile de taksitler 2 ay sonra ödemeye başlanabiliyor.

Opel Aysa’dan kampanya hakkında yapılan açıklamada; “Opel araçlarına özel 0,69’a düşen faiz oranları ve 2 ay taksit erteleme kampanyası ile  hayallerinizi değil, taksitlerinizi erteleyin. Kalite, konfor ve eşsiz tasarımı bir arada sunan araçlarımızı görmek, 120 bin TL’ye varan 20 ay 0,69 faiz seçeneklerimizden faydalanmak isteyen herkesi showroomumuza bekleriz. Ayrıca Opel Aysa Motorlu Taşıtlar Yetkili Servisimizde de kampanyalarımız devam etmektedir. Araç bakımlarınız için 0372 318 08 08 nolu telefonumuzu arayarak kampanyalarımız hakkında bilgi alabilir ve randevu oluşturabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

Gülüç Beldesi, Çengel  Burnu Mevkiinde bulunan Opel Aysa’nın  kampanyaları hakkında bilgi almak için https://www.facebook.com/aysaopel/ ile https://www.instagram.com/opelaysa/?hl=trsosyal medya hesaplarının da takip edilebileceği belirtildi.

Paylaşın:
568 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ