logo

OSB YOLLARI YAPMAYA BAŞLADI, SIRADA KARAYOLLARI VAR!

  • Kdz. Ereğli OSB Nizamiye kapıları arasında bozulan iç yollar ve mahalle bağlantı yolları yapılmaya başlandı.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Organize Sanayi Bölgesi Nizamiye kapıları arasında bozulan iç yollar ve mahalle bağlantı yolları yapılmaya başlandı.

OSB YATIRIMCILARI ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI

Karadeniz Ereğli Organize Sanayi Bölgesi(OSB) İç yolları, Düzce Belediyesi iştiraklerinden Beltaş firması ile OSB yönetimi arasında yapılan protokol gereği kimi yerler kazınarak alt yapı malzemesi serildikten sonra, kimi yerler ise mevcut asfaltın üstü sıcak asfalt kaplanarak bozukluklar giderildi. toplam 3 kilometrelik yolun 500 metrelik kısmın da hafta sonuna kadar tamamlanacağı öğrenildi. Yolların yapılması yatırımcı ve sürücülerde memnuniyet yarattı.

BELEDİYE FEN İŞLERİ EKİPLERİ İŞBAŞINDA

Öte yandan Kdz. Ereğli belediye ekiplerinin ise OSB Çolaklar Kapı girişi bozuk yolunun asfaltlama çalışmalarını tamamladığı görüldü. Alemdar kapı girişi ve Hamzafakıllı Mahallesi arasındaki yolun ise belediye ekipleri tarafından yakın zamanda emisyon asfalt kaplama yapılacağı bilgisi edinildi.

İÇ YOLLAR VE MAHALLE YOLLARI YAPILIYOR, SIRA GİRİŞİ YOLUNDA

Kdz. Ereğli ve Alaplı OSB yatırımcıları ile sürücüler şimdi de, OSB Ana Kapılarını ve Bahçeşehir Koleji’ni Alaplı – Ereğli karayoluna bağlayan Kıyıcak yolunun da bir an önce bakımının yapılarak asfaltlanmasını istiyorlar. Uzun mesafeli ve geniş OSB ana girişi yolunun Karayolları veya il Özel idaresi tarafından tamir edilmesi bekleniyor.

Paylaşın:
479 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ