logo

OSTİM ÜNİVERSİTESİ HEYETİNDEN HABER HAYAT’A ZİYARET

  • Ankara OSTİM Teknik Üniversitesi Basın, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Daire Başkanı Gülden Aydın ile Yardımcısı Emircan Ekici, Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Haber Hayat Yayıncılık İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü ziyaret etti.

11 Mayıs Perşembe günü akşam saatlerinde Haber Hayat Ofisinde gerçekleşen görüşmede ilçeye OSTİM Teknik Üniversitesi’nin tanıtımı için geldiklerini bildiren Aydın, katıldıkları etkinlik ve ziyaretlerde lise öğrencilerinin OSTİM Üniversitesine ilgilerinin yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kdz. Ereğli’nin gelişmiş bir sanayi kenti olmasının etkisinin önemli olduğunu belirten Aydın, “Gördüğüm kadarı ile burada sanayi ve turizm iç içe. Şehrin genelinin ve eğitim camiasının sosyokültürel ve ekonomik düzeyinin yüksek olması da öğrencilerin akademik düzeyini olumlu yönde etkilemiş. Biz de OSTİM Üniversitesi olarak tanıtım yapıyoruz. Gördüğümüz yoğun ilgi memnuniyet verici.” dedi

OSTİM Teknik Üniversitesinde Zonguldak ve Ereğli’den öğrenciler olduğunu belirten Aydın, temaslarına 12 Mayıs Cuma günü devem edeceklerini söyledi ve İŞ’te HaberHayat Gazetesini inceledikten sonra, içerik ve tasarımını beğendiğini ifade ederek Gönüllü’ye başarılar diledi.

Gönüllü’de OSTİM Basın Müşaviri Korhan Gümüştekin’in selamını getiren ekibin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti bildirerek OSTİM heyetine başarılar diledi.

Paylaşın:
363 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ