logo

ÖZCAN: “İDDİALAR ALGI AMAÇLI; GERÇEKLERİ YANSITMIYOR”

  • Kdz. Ereğli TSO Başkan Adayı Niyazi Özcan, sac ticaretinden kazanç sağladığı ve Kışla mevkiinde yeni bir nakliye kooperatifi kurulacağı yönündeki iddiaların algı yaratma amaçlı olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını savundu.

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Niyazi Özcan yazılı bir açıklama yaparak mevcut TSO Başkanı ve Başkan Adayı Arslan Keleş’in kamuoyunda aleyhine algı yaratmaya çalıştığını bildirdi.

TSO Başkanı Arslan Keleş ve yönetimini eleştiren Özcan ” Göreve geldiği günden bu yana, kalıcı hiçbir esere imza atmayı başaramamış, Arslan Keleş ve yönetiminin, yerel yönetim ve bölgemizin sanayi kuruluşları ile ortak bir mutabakata varamaması aksine çeşitli sebeplerle anlaşmazlığa düşerek; TSO bünyesindeki üyeleri zora sokması cabasıdır. Bu gerçek ‘Değişim’in şart olduğunun göstergesidir.” dedi.

“SAC FİRMAMDAN HİÇ BİR TİCARİ FAALİYETTE BULUNMADIM”

Yüklü miktarda sac ticareti yapmadığını belgelediğini kaydeden Özcan, “05.09.2022 yılı tarihi itibariyle GİB’ten çıkarttığım belgelerde de ayan beyan göründüğü gibi, bu firmam üzerinden hiçbir ticari faaliyette bulunmadığım için doğal olarak kazancım da olmamıştır. Yani Sayın Keleş’in algı yaratma çabası bu belgelerle çürümektedir.” ifadelerini kullandı.

KIŞLADA YENİ BİR KOOPERATİF DEĞİL, GÜÇ BİRLİĞİ KURULACAK

Niyazi Özcan açıklamasında, Kışla Bölgesinde yeni bir nakliye Kooperatifi kurulacağı yönündeki söylemlerin de manipülatif olduğunu savunarak “İş disiplini ve çalışkanlığı ile Kışla’daki kamyoncu kardeşlerimizi bir araya toplayan Erbirlik Kooperatifi ile TSO seçimleri sonrasında tam koordineli bir çalışma sistemine geçilecektir. Kooperatif Başkanı Seçkin Turhan kardeşimle birlikte kamyoncu esnafı için hazırladığımız birçok proje vardır. Bu projelerin hayata geçirilmesi için Kışla’da bir ‘Güç Birliği’ kurulacaktır. Burada bahsedilen ‘güç birliği’ni yeni bir kooperatif olarak çarpıtan Arslan Keleş’in manipülatif tavrına anlam vermek gerçekten güçtür.” dedi.

GENİŞ AÇIKLAMA YAKINDA…

TSO’da değişimin şart olduğunu savunan Özcan, açıklamasının son bölümde ise şu görüşlere yer verdi:

“Sonuç olarak; 01 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan seçimlerde son sözü her zamanki gibi üyelerimiz verecektir. Hiçbir güç üyelerimizden yüce değildir. Mevcut Başkanının olayları çarpıtmaya yönelik tavrı ve doğru olmayan beyanlarına her ne kadar üyemiz ve kamuoyu itibar etmese de, seçimi kazanma stratejisini bu şekilde geliştirmesi, tedirginliğin bir göstergesi olarak yorumlanmalıdır. Yakın zamanda tarafımca, bu konularla ilgili geniş çaplı bir açıklama yapılacaktır.”

Paylaşın:
414 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ