logo

ÖZEL’DEN, ROTARY ÜYELERİNE “YAŞAM VE LİDERLİK” PAYLAŞIMI

  • Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü toplantısına katılan Yazar ve Liderlik Koçu Mehmet Yıldırım Özel, “Yaşam ve Liderlik” konulu söyleşide bulundu.

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, 2022-2023 Döneminin 12. toplantısını Erdemir Mühendisler Derneği’nde gerçekleştirdi.

Yapılan yazılı açıklamaya göre; 25 Ekim Salı günü düzenlenen toplantıda 2014-2015 Döneminde Kdz.Ereğli Rotary Kulübü tarafından Meslek Hizmet Ödülü takdim edilen Mehmet Yıldırım Özel, yaşam ve liderlik konularında paylaşımlarda bulunurken satış geliri eğitime katkı amaçlı kullanılmak üzere ‘Hizmetkar Liderlik’ isimli son çıkan kitabının 20 adedini kulübe bağışladı.

ATEŞ, TAKIMA DESTEĞİNE FORMA İLE TEŞEKKÜR ETTİ

Ayrıca Kdz.Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş, Kdz.Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın kampanyasına destek olan Kdz.Eregli Rotary Kulübü’ne kadın futbol takımının formasını takdim etti. Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ‘156. Rotary Yarının Liderlerini Yetiştiriyor (RYLA)’ etkinliğine Kdz.Ereğli Rotary Kulübü sponsorluğunda katılan Yiğitcan Yıldırım, RYLA deneyimlerini kulüp üyeleri ile paylaşırken, Dönem Başkanı Fulya Dinçer, proje ve etkinliklerle ilgili sunum yaptı.

MİSAFİRLER :

Söz konusu toplantıya; Qmark Danışmanlık Şirketi Kurucusu, Yazar, Liderlik Koçu Mehmet Yıldırım Özel’in yanı sıra; Kdz.Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş, Erdemir Eğitim Müdürlüğü Eğitim Yöneticisi Ceyda Keleş, Tat Metal İnsan Kaynakları Yöneticisi Deniz Altuğ ve Ereğli Gençlik Platformu Yöneticisi Yiğitcan Yıldırım’ın da misafir olarak katıldıkları bildirildi.

Paylaşın:
486 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ