logo

ÖZKÖK “AYASOFYA KONUSU, BİR CUMHURİYET HESAPLAŞMASIDIR”

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü E. Semih Özkök, Ayasofya’nın cami olarak ibadete açılmasını “hukuk sistemimin yok edilmesine yönelik bir cumhuriyet hesaplaşması” olarak değerlendirdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü E. Semih Özkök, Ayasofya’nın cami olarak ibadete açılmasını yazılı bir açıklama ile değerlendirdi.

Açıklamasında, “Ayasofya diye odaklanmaya çalışılan konu aslında  Atatürk ün imzası bulunan bir bakanlar kurulu kararının iptali garabeti ile  hukuk sisteminin yok edilmesine yönelik ve gelecekte şer-i hukukun egemen olmasına zemin hazırlamak üzere yapılan bir Cumhuriyet hesaplaşmasıdır.” görüşüne yer veren Özkök, “Altı aylık hak düşürücü süre aşıldıktan sonra yapılan bu işleme dur demediğimizde, gelecekte miras hukuku işlem ve eylemleri , medeni hukuktaki evlenme ve boşanma akidlerinin de yok hükmünde sayılabilmesi işten bile değildir. Bu kısa açıklamaların örnekleri çoğaltılabilir.” dedi.

Özkök açıklamasına, ADD Genel Yönetim Kurulu tarafından yapılan “DOĞRU OLAN ATATÜRK’ÜN KARARIDIR!” başlıklı açıklamayı da ekleyerek yerel basından konuya hassasiyet göstermesini ve desteğini istedi.

ADD’nin Genel Başkan Hüseyin Emre Altınışık imzalı basın açıklamasının tamamını indirmek için lütfen indir butonunu tıklayınız:

Paylaşın:
826 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ